Verzorgende IG afdeling psychogeriatrie locatie De Burcht
Lelie zorggroep
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Hier ga je werken

De Burcht, gelegen in Het Lage Land (Prins Alexander) in Rotterdam, biedt een breed pakket zorg en diensten die naadloos op elkaar aansluiten en inspelen op de behoeften en wensen van cliënten.

Wij bieden onze cliënten, maar ook wijkbewoners, verschillende vormen van verpleging, verzorging en behandeling en natuurlijk ook een stukje gezelligheid!Als verzorgende IG kom jij te werken op de eerste etage van locatie De Burcht, op twee huiskamergroepen van in totaal 18 bewoners, gericht op psychogeriatrie.

Op de afdeling van 18 bedden zijn 2 bedden crisisbedden uit de wijk. Wij zoeken een verzorgende die het een uitdaging vindt om deze crisisbedden samen met de maatschappelijk werker wekelijks up to date te houden.

Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent vanaf het moment dat iemand bij ons wordt opgenomen in geval van crisis, tot aan de periode dat deze cliënt weer weggaat.

Gemiddeld verblijft iemand twee weken bij ons in geval van crisis. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière als verzorgende IG?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Dit is wat je gaat doen

Hoe ziet jouw dag eruit?Het is zover : jouw eerste werkdag bij locatie De Burcht! Jij start jouw werkdag op de eerste etage.

In jouw rol als verzorgende IG ondersteun jij, samen met jouw collega’s, onze bewoners met de dagelijkse verzorging en begeleiding en voer je de nodige verpleegtechnische handelingen uit.

Hierbij stimuleer jij de bewoners zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen en ondertussen geef je de mensen liefdevolle aandacht voor hen als persoon.

Dát geeft jou voldoening in jouw werk! Wij werken vanuit persoonsgerichte zorg, waarbij de wensen en behoeften van de bewoners centraal staat.

Vergeet tussendoor niet even tijd te maken voor een gezamenlijke bak koffie met je collega’s beneden in ons restaurant De Specialiteit .

De rest van de dag heb je nog genoeg te doen, denk maar aan zorgplannen bijhouden, kleine huishoudelijke taken, wat extra persoonlijke aandacht voor een bewoner en soms nog een overleg met het team of andere disciplines zoals de fysiotherapeut of de arts.

Tevens ben jij ook het aanspreekpunt voor naasten van de bewoners. Diensten die gedraaid worden zijn zowel dag, avond als af en toe een nachtdienst.

In het weekend wordt er om de week gewerkt, en ben je om de week vrij. Kortom : een functie met veel waardering en waar je echt iets voor jouw medemens kan betekenen!

Dit verwachten wij van jou

Ben jij : Die kandidaat wiens hart in de ouderenzorg ligt en affiniteit heeft met de doelgroep psychogeriatrie? Die beschikt over een Verzorgende IG diploma en wiens technische handelingen bij zijn?

Een ondernemende teamspeler die houdt van innovatie en daarover meedenkt? Pro-actief in het contact met de bewoners, leg jij gemakkelijk contact en heb jij een sterk empathisch vermogen?

Een echte teamplayer , maar ook iemand die zelfstandig verantwoordelijkheid durft te nemen?Dan zoeken wij jou! Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

 • Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van een referentie zijn tevens onderdelen van de sollicitatieprocedure.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier