Verpleegkundige en baas over je eigen tijd?
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Zwolle, Overijssel, NL
4 dagen geleden

Wie zoeken wij

We zoeken gediplomeerde Verpleegkundigen niveau 4 voor onze flexpool. Ook als je nog bezig bent met de opleiding, ben je van harte welkom om te solliciteren.

De flexpool van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht kun je zien als intern uitzendbureau voor onze zorg. Afdelingen die tijdelijk behoefte hebben aan inzet van extra medewerkers kunnen een beroep doen op onze flexpool.

Als flexmedewerker werk je daardoor op verschillende locaties en / of afdelingen van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Je kunt worden ingezet op losse diensten of voor een langere periode bij vervanging.

Door onze flexpool kunnen onze cliënten altijd rekenen op de zorg die zij nodig hebben. Dit betekent echter niet dat we je zomaar overal heen sturen.

Ook jij wordt op de afdelingen waar je gaat werken, ingewerkt door onze vaste collega’s. Naast dat het heel uitdagend is, is het ook de manier om jezelf als professional te ontwikkelingen doordat je de mogelijkheid hebt om met diverse doelgroepen te werken.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste gediplomeerde Verpleegkundige of in opleiding tot verpleegkundige. Je vindt het prettig om flexibel te werken, je eigen werktijden te bepalen en te kunnen kiezen voor welke locatie je werkt.

Je houdt van afwisseling in je werk en je kiest ervoor om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Je hebt hart voor de cliënt en oog voor de kwaliteit van zorg.

Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig en collegiaal. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat.

Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarbij onze cliënten zich thuis voelen.

Dit bieden wij

Wij bieden een flexibele baan aan, maar wel met vaste contracturen (indien gewenst) aangepast naar jouw wensen. Vaste contracturen zijn al mogelijk vanaf 8-28 uur.

Zo werken wij met een online planningssysteem waarin je, in een app jezelf kunt aanmelden voor de diensten die in jouw agenda passen.

Dit is niet alleen last minute want ook voor langere termijn aanvragen zoeken we collega’s. Daarnaast plan je zelf je vakanties in en hoef je daarbij niet te wachten op goedkeuring van het team.

We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug! Een uitdagende werkplek, veel mogelijkheden qua doelgroepen, professionele collega’s en de mogelijkheid tot maximale controle over je werk / privé balans.

De CAO-VVT is van toepassing.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier