Verzorgende 3 IG
Zorgwerk Almere
Godelinde, Gooi en Vechtstreek
2 uur geleden

Voor de locatie Godelinde in Bussum, zijn wij opzoek naar een Verzorgende IG. Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Je moet daarnaast in staat zijn om duidelijk met andere hulpverleners te communiceren over de status en het behandelplan van een cliënt.

Naast je nauwe opletten en alertheid is het dus enorm belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt.Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.De Godelinde zoekt zorgprofessionals die zich voor langere tijd willen committeren.

In overleg met de opdrachtgever spreek je diensten af die jou goed uitkomen., Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar.

Cliëntgerichte en gastvrije instelling. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Signalerend en probleemoplossend vermogen.

Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bereid om een VOG aan te vragen (de kosten worden door ons vergoed).

Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier