Senior kinderverpleegkundige Onderwijs
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden

Functie inhoud

Als senior kinderverpleegkundige Onderwijs lever je een bijdrage aan het opleidingsbeleid en de deskundigheidsbevordering van medewerkers zowel van het eigen functieniveau als van andere functieniveaus.

Je draagt, samen met de senior verpleegkundige Zorg / Kwaliteit, bij aan het inwerken en beoordelen van nieuwe vaste collega’s, zorg- en afdelingsassistenten én hbo -V studenten.

Dit maakt de rol van senior verpleegkundige Onderwijs veelomvattend, afwisselend en dus vooral uitdagend!

Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en kwaliteitsbewaking van de praktijkbegeleiding binnen de unit.

Je voert zelfstandig beoordelings- en evaluatiegesprekken en werkt intensief samen met werkbegeleiders, regie onderwijs, opleider van de HR&O en unit Initieel Onderwijs.

De regie verpleegkundige Onderwijs draagt de eindverantwoording over alle beschreven processen. Samen heb je als één van de hoofddoelen het creëren en continu optimaliseren van het leer- en werkklimaat op de ICK Transitie (ICK T).

Je maakt deel uit van het onderwijsteam van de ICK.

Werkomgeving

De ICK Transitie (ICK T) is een subafdeling van de IC Kinderen van het Erasmus MC-Sophia. Hier proberen we de vertrouwde omgeving van thuis zo dicht mogelijk te benaderen.

Zo kan het kind zoveel mogelijk gewoon kind zijn. Tegelijk zorgen we voor optimale verpleegkundige en medische zorg. In de weken dat een kind op de afdeling verblijft, zorgen wij ervoor dat kind, ouders en omgeving klaar zijn voor de thuissituatie.

Op de ICK T lever je als senior verpleegkundige Onderwijs een substantiële bijdrage aan het beroepsgericht opleiden van de student in opleiding tot basisverpleegkundige en in opleiding tot kinderverpleegkundige.

De aspecten van het begeleiden zijn onder andere coachen, adviseren en motiveren. De uitdaging hierbij is om dit af te stemmen op de profielschets van de student, zodat de persoonlijke ontwikkeling maximaal wordt gestimuleerd.

Het Erasmus MC-Sophia is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Voor de deur stoppen de tram, metro en bus. Vanaf Rotterdam Centraal ben je er al met een kwartiertje.

We hebben een ruime parkeergarage en er zijn voldoende P+R’s bij metrostations in de buurt waar je de auto kunt parkeren.

Profiel

Je bent senior kinderverpleegkundige en functioneert op competent niveau, niet alleen op de algemene competenties, maar ook op de functie specifieke competenties coachen, probleemanalyse, luisteren en integriteit.

Hierbij word je gefaciliteerd met het volgen van cursussen, e-learnings, literatuur, uitgeplande diensten en door bezoek aan symposia en congressen.

In het jaargesprek komt de competentieontwikkeling en verdere professionalisering ter sprake. Je valt hiërarchisch onder de manager van de ICK T.

De regieverpleegkundige onderwijs wordt nauw betrokken bij het jaargesprek.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.505,- (schaal 8-a) bij een volledige werkweek van 36 uur.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

Het volgen van opleidingen of modules wordt gefaciliteerd en voor coaching on the job wordt gezorgd. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en een samenwerking binnen het onderwijs team.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier