Schoonmaak medewerker Home Shopping Centrum Albert Heijn Bleiswijk
Gom
Bleiswijk, Nederland
1 dag geleden

Functieomschrijving

Heb jij altijd al eens een kijkje achter de schermen willen hebben bij Albert Heijn Home Shopping Centrum? En ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt?

Dan is Gom op zoek naar jou!

Wij op zoek naar enthousiaste collega's bij het Albert Heijn Home Shopping Centrum in Bleiswijk. De werkdagen zijn maandag t / m vrijdag van 06 : 00 tot 14 : 00 uur, 40 uur per week.

Als schoonmaker kom je overal. Je bent niet alleen het visitekaartje van Gom, jij krijgt ook een exclusief kijkje achter de schermen bij Albert Heijn Home Shopping Centrum in Bleiswijk.

Jij gaat waar niet iedereen komt. Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van het sanitair en algemene ruimtes.

Door jouw werkzaamheden kunnen collega’s van Albert Heijn hun werkzaamheden uitvoeren in een schone en prettige werkomgeving.

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker : jij kent je weg in en om het Home Shopping Centrum en bent een aanspreekpunt voor bezoekers.

Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer.

Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij :

 • een goed salaris volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen € 11,44 en € 13,05 per uur (op basis van 21 jaar en ouder, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring);
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!
 • Wie je bent

 • Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré), heb jij dit diploma niet dan kun jij dit bij ons behalen.
 • Jouw werkomgeving bij Albert Heijn HCS in Bleiswijk

  Als schoonmaak medewerker van kantoren werk je vaak alleen op een verdieping. Dit betekent dat je zelfstandig werkt. In het Home Shopping Centrum zullen de medewerkers aan het werk zijn en zij zullen een praatje met je maken.

  Zo werk je zelfstandig, maar ben je toch niet alleen! Binnen enkele dagen herken jij de gezichten en weet jij wie wie is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier