Meewerkend voorman omgeving Hoorn
Haldu Groep
Hoorn, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Ben jij een meewerkend voorman met ervaring in de staalbouw en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij geen moeite met het draaien van avonddiensten en wil je werken bij een mooi bedrijf uit de omgeving van Hoorn?

Dan hebben wij een hele mooie vacature voor je!

Onze opdrachtgever is een interessante leverancier in staaloplossingen. Jouw werkzaamheden zijn erg divers. Je ondersteunt het Hoofd Productie bij het optimaal laten functioneren van de productieprocessen.

Je begeleidt en stuurt medewerkers aan op basis van de productieplanning. Ook zorg je ervoor dat alle intern betrokkenen informatie over de voortgang van de productie ontvangen.

Daarnaast controleer je tekeningen in verband met de moeilijkheidsgraad. Bij afwijkingen of afwijkende materialen communiceer je dit met de medewerkers.

En als het nodig is, werk je mee in het productieproces.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Heerhugowaard is Noord-Holland en een deel van midden Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de meewerkend voorman die we zoeken? Kom je uit de omgeving van Hoorn? En wil jij voor langere tijd verzekerd zijn van werk?

Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze consultant Johan Dop. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 27 65 62 11 of per e-mail via j.dop degraaf.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier