Projectmanager Pharma unit
Olympia
LISSE, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Het is een Nederlands bedrijf nabij Leiden, gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van productentelmachines en verpakkingssystemen.

Deze organisatie heeft zich ontwikkeld tot marktleider van tel- en verpakkingssystemen in de farmaceutische-, agrarische-, voedingsmiddelen- (zoetwaren) en non-food industrie.

Functieomschrijving

Het projectbureau leidt het proces tussen de klant en productie om een passende oplossing te realiseren voor de implementatie van een telmachine of een totale verpakkingslijn in een bestaand of nieuw productieproces.

Dit bedrijf opereert wereldwijd, klanten bevinden zich o.a. in de agrarische, farmaceutische, food en non-foodindustrie.

Voor het projectbureau van de business unit Pharma zoeken wij, ter uitbreiding van het team, een Projectmanager. De Projectmanager van de business unit Pharma is verantwoordelijk voor het gehele project en begeleidt het project van verkoop tot en met de afname.

In het ordertraject ben je als Projectmanager verantwoordelijk voor de technische onderbouwing, coördinatie en kostenbeheersing van alle lopende projecten.

Daarnaast ondersteun je de afdeling verkoop bij het zoeken naar technische oplossingen t.b.v. de offerte en vorm je, waar nodig, de verbinding tussen de afdelingen Sales en Engineering.

Tijdens het project stel je een projectplanning op en beoordeel je de haalbaarheid en complexiteit van het project. Om een optimale kwaliteit te waarborgen bewaak jij continu de voortgang van het project door een gedegen planning op te zetten.

Deze planning stem je voortdurend af met de diverse afdelingen binnen de organisatie en externe toeleveranciers. Zodra het project gereed is, organiseer je de afname in het bedrijf en geef je instructies aan de servicemonteurs die de machine gaan installeren bij de klant.

Functie-eisen

 • Als Projectmanager heb je een technische opleiding op HBO niveau gevolgd en deze afgerond met een diploma of heb je dit niveau door ervaring opgebouwd;
 • Je komt als Projectmanager tijdens ieder project obstakels en uitdagingen tegen. Jij bent daarom een probleem oplosser, kan goed prioriteiten stellen en bent creatief;
 • De Projectmanager communiceert en coördineert, je hebt om die reden bijzonder goede communicatieve vaardigheden en weet mensen te motiveren;
 • Er lopen altijd verschillende projecten door elkaar, jij kan daarom snel en gemakkelijk schakelen en overziet de werkzaamheden van jezelf en anderen;
 • Omdat al onze producten maatwerk zijn, is het goed om oplossingsgericht te zijn en mee te veren bij veranderingen. Je ziet het als een uitdaging om 100% maatwerk te leveren.
 • Projectmanager ben je niet in één dag, daar gaat een groeitraject aan vooraf. Je wordt uitgebreid ingewerkt, je leert de systemen kennen, raakt vertrouwd met onze processen en wordt onderdeel van het bedrijf.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je werkplek is netjes en je hebt alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven ter verbetering van het werkproces;
 • Ze bieden je graag een goed salaris dat past bij jouw inzet, ervaring en werkzaamheden;
 • Een standaard fulltime werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag;
 • Tijdens onze uitgebreide inwerkperiode word je ingewerkt op alle facetten van de werkzaamheden, hierdoor kan jij uiteindelijk als zelfstandig Projectmanager opereren;
 • Na een bepaalde periode via Olympia te werken wordt je in dienst genomen door het bedrijf zelf.
 • Er heerst een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier