Technisch Specialist / Autotechnicus Volkswagen
PON
Pon Dealer Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

In verband met de continu veranderende techniek binnen de automotive zijn wij op zoek naar een Technisch specialist die wel raad weet met de complexiteit van de systemen die steeds uitgebreider en interessanter worden.

Ben jij diegene die op zoek is naar een uitdagende functie met veel verantwoording en uitdagende klussen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet je dag er uit?

Je begint de dag met een storing die maar terug blijft keren. Met het diagnostisch team stel je een plan van aanpak op. Samen bekijken jullie wat er al uitgezocht is en brainstormen jullie verder over de mogelijkheden om deze storing op te lossen.

Jullie stellen dan gezamenlijk een plan van aanpak op, bijvoorbeeld : Laten we die bedrading van deze sensor doormeten. Na dit gedaan te hebben blijkt hier een breuk in te zitten en door gebruik te maken van de apparatuur kun je deze in een handomdraai repareren.

Na de storing gewist te hebben en een uitvoerige testrit te hebben gemaakt blijft het hardnekkige lampje uit! Hiermee is de klant perfect geholpen en dit voelt als een overwinning.

Op naar de volgende uitdaging! Wellicht een (complexe) reparatie of een onderhoudsbeurt?

Waar kom je te werken?

Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur en alle mogelijke tools om elke klus tot een succes te maken.

In een team van geschoolde technici heb je altijd een mogelijkheid om op iemand terug te vallen om mee te sparren over lopende zaken.

Daarnaast zijn alle onze systemen altijd up to date en kun je gebruik maken van een uitgebreide kennisbank om je eigen kennis nog verder te vergroten.

Wat vragen wij van jou?

Wat vragen we van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus / technisch specialist en bent in het bezit van een geldig APK-keurmeester certificaat.

Je hebt affiniteit met elektronica en volgt de laatste technische ontwikkelingen op de voet. Een sterke klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte instelling vinden wij een must.

Tevens ben je een teamspeler en beschik je over een flexibele instelling. Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen en hebt enige jaren ervaring, bij voorkeur bij één van de merken binnen de Volkswagen-groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan in een dynamische omgeving waarin ieder individu een belangrijke bijdrage levert aan de organisatie.

Gezamenlijk hebben we één doel : de tevredenheid van onze klanten waarborgen door ze optimaal mobiel te houden. Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze mensen.

Naast hard werken vinden wij plezier in je werk erg belangrijk en successen vieren wij met elkaar.

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw via PMT en een collectieve zorgverzekering via ONVZ
 • Vanuit het concept Pon Fit’ worden diverse gratis gezondheids- en welzijnsactiviteiten aangeboden
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing via onder andere de Pon Academy
 • Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Vanuit het concept 'Pon Fit' bieden wij onze medewerkers diverse gratis gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

  Pon Holdings is niet voor niets, voor het negende jaar op een rij, tot Top Werkgever 2019 uitgeroepen!

  Wie zijn wij?

  Pon Dealer Groep is een werkmaatschappij binnen Pon Holdings B.V. Met onze vestigingen Pon Dealer Amersfoort, Centrum Garage Amersfoort, Pon Dealer / Pon Occasion Center Barneveld, Pon Dealer Hilversum, Pon Dealer Hoogland, Pon Dealer Naarden en Autobedrijf Schueler Nijkerk vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

  Samen met onze universele autoschadeherstelbedrijven ASCA Amersfoort en ASCA Nijkerk en onze universele leasemaatschappij, bieden wij totaalmobiliteit in onze regio.

  De circa 400 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om onze (potentiële) klanten optimaal mobiel te houden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier