Junior Vergunningenmanager
Boskalis
Rotterdam
3 dagen geleden

Hoe jij het verschil kunt maken

Je maakt het verschil door multidisciplinaire projecten zonder enige vertraging en vrij van obstakels uit te voeren. Jij overziet projecten in zowel de tender-, planning- als uitvoeringsfase als het gaat om ruimtelijk-juridische vraagstukken.

Vergunningenmanagers zijn ondernemers, die creatief en assertief zoeken naar hoe wij onze projecten binnen de wet- en regelgeving op een flexibele manier uitvoeren.

Is een project ons gegund? Dan waren we het liefst gister al gestart. Dat is de mentaliteit van Boskalis Nederland. Je maakt het verschil door het toepassen van slimme oplossingen.

Duurt het aanvragen van die ene vergunning te lang? Dan kijk jij of we aan de slag kunnen met deelvergunningen. Jouw stakeholdermanagement skills zijn hierin doorslaggevend.

Het resultaat? De bouw van een nieuw natuurgebied, zoals de Markerwadden, de volledige C02-negatieve weg N470, of de versterking van de IJsseldijk die het leefgebied van mens en dier beschermt.

Wat je gaat doen als Junior Vergunningenmanager :

 • Je bent het aanspreekpunt voor zowel de tender- en projectorganisatie als de betrokken bevoegd gezagen, op het gebied van vergunningen.
 • Het volledige proces beheren : inventarisatie benodigde vergunningen, in kaart brengen van wet- en regelgeving en proceduretijden, contact leggen en onderhouden met bevoegde gezagen, indienen en coördineren van vergunningaanvragen in de plan- en / of uitvoeringsfase en borgen van (complexe) vergunningsvoorwaarden in uitvoering.
 • Het pro actief ophalen van informatie bij het projectteam om tijdig op wijzigingen te kunnen anticiperen. Je analyseert de eventuele gevolgen van wijzigingen en verzorgt aanpassingen van het proces.
 • Het geven van input voor het opstellen van de projectplanning, calculatie en risico’s en kansen.
 • Het leveren van een bijdrage aan het opbouwen, beheren en delen van kennis over wet- en regelgeving. De Omgevingswet maakt daar een belangrijke deel van uit.
 • Wat je meebrengt

  Jij kunt het verschil maken in de functie van Junior Vergunningenmanager als je het volgende meebrengt :

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Planologie, Civiele Techniek, Milieukunde, Bouwkunde, Omgevingsrecht of vergelijkbaar.
 • Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bouw- en / of omgevingsrecht.
 • Over Boskalis

  Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

  Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je deel uitmaakt van een team van specialisten van Boskalis Nederland.

  Werken bij Boskalis Nederland als vergunningenmanager betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel.

  Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel.

  Boskalis Nederland is de business unit van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. die actief is op de Nederlandse markt. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur.

  Als partner van onze klanten realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  Bij activiteiten kun je denken aan het voorbereiden (door middel van drooggrondverzet) en aanleggen van grootschalige civiele infrawerken, maar ook aan werkzaamheden als grondverbetering en -sanering.

  We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren en nemen daarin ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.

  Wat je kunt verwachten

 • Salaris en meer : Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en 5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Werklocatie : je bent werkzaam op verschillende projecten in Nederland.
 • Carrièremogelijkheden : Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.
 • Young Boskalis : Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen.
 • Young Boskalis organiseert diverse online activiteiten, zoals yoga, bootcamp, wijn- & bierproeverijen en projectbezoeken.

 • Warm welkom : Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw (online) onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier