Financieel Administrateur
Gemeente Rotterdam
Rotterdam NL
4 dagen geleden

Jouw rol

Als Financieel Administrateur ben je werkzaam binnen team crediteuren Vervoer & Materieel. Het team is een compact team van ongeveer 10 personen en één teamleider.

Samen voeren we alle financiële administratie processen uit voor de afdeling Vervoer & Materieel en leggen we de verbinding met de centrale concernadministratie.

De diverse bedrijfsvoeringprocessen die we kennen binnen de afdeling Accounting rekenen op jouw financiële ondersteuning.

Juistheid, tijdigheid en volledigheid zijn de sleutelwoorden. Klantgerichtheid is waar we voor staan. Dit zien we bij jou terug in een vlotte afwikkeling en de informatieoverdracht naar betrokken partijen.

Als je aan het werk bent heb je ook oog voor knelpunten en denk je na over verbeteringen van het proces, kan het anders, beter, sneller of slimmer? We horen het graag van je!

In de basis komt het erop neer dat je bezig bent met :

 • Het juist, tijdig en volledig uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden zoals : vastleggen en verwerken van inkoopfacturen voor de werkplaatsen van Vervoer & materieel.
 • Het verwerken van herinneringen en aanmaningen.
 • Het vastleggen en verwerken van bekeuringen (CJIB inlezen en losse’ bekeuringen).
 • Het per telefoon en / of e-mail actief benaderen van interne collega’s en leveranciers met als doel (leveranciers) facturen tijdig te kunnen betalen.
 • Het uitvoeren van juistheid controles op ingevoerde documenten.
 • Het zorgdragen voor het tijdig en correcte uitzoeken en afletteren van tussenrekeningen.
 • Het tijdig en correct beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken en e-mails van collega’s en leveranciers.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier