Digital Marketeer
Hans Anders
Gorinchem
4 dagen geleden

Samen maken we Hans Anders.

Met honderden winkels in Nederland en België is Hans Anders een van de grootste spelers in de optiekbranche. De branche is in beweging en er gebeurt veel, zeker ook online.

Dat geldt ook voor Hans Anders.

Omnichannel marketing team

De functie Online Performance Marketeer valt binnen het Omnichannel Marketing team. Dit team is verantwoordelijk voor alle marketinguitingen namens het merk.

Omnichannel Marketing is onderdeel van het overkoepelende Marketing & Digital team, net als de teams Ecommerce, Marketing Intelligence & Data en Digital Innovation.

Samen bedienen we zowel de Nederlandse als de Belgische markt.

Binnen het Omnichannel marketing team is een belangrijke rol weggelegd voor jou als digital marketeer. Samen met de campagne coördinatoren en je manager zorg je ervoor dat al onze campagnes digitaal uitgerold worden.

Jij zorgt ervoor dat Hans Anders ook online goed zichtbaar is.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de betaalde digitale kanalen van Hans Anders Nederland en België. Hoe zorg jij dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep terechtkomt?

En hoe zorg je ervoor dat interessante prospects daadwerkelijk klanten worden van Hans Anders? Jij bedenkt strategieën om onze campagnes ook digitaal, via SEA, paid social, display en online video zichtbaar te maken voor de juiste doelgroep.

Daarnaast zorg je voor afstemming met de andere teams, zodat alle uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Ook ben je niet bang om te testen en experimenten op te zetten om voor te blijven lopen op de markt.

Kortom : we zijn op zoek naar een ervaren digital marketeer die precies weet hoe we het merk Hans Anders moeten laden op onze digitale kanalen.

Concreet worden dit je werkzaamheden en verantwoordelijkheden :

 • Het uitdenken van de digitale strategie van Hans Anders. Dit doe je samen met je manager.
 • Het vormgeven en uitvoeren van deze strategie, op SEA, paid social, display en online video. No worries : we werken ook samen met bureaus, zodat je dit niet alleen hoeft te doen.
 • Deze worden aangestuurd door jou.

 • Het continu optimaliseren van content en budget per kanaal en doelgroep, op basis van rapportages en analyses.
 • Het briefen van onze creatieve studio om te zorgen dat je de optimale uitingen kan inzetten.
 • Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding.
 • Wij zoeken een ervaren digital marketeer met bewezen kennis van de digital advertising kanalen. Kennis van SEO is een pré!
 • Je bent resultaatgericht en je voelt je thuis in een sterk resultaatgericht een veranderende omgeving.
 • Aan de hand van data zie jij wat wel en niet werkt. Je ziet mogelijkheden en durft hierop te testen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Kennis van winkelprocessen en retail is een pré.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier