Logistiek medewerker/ster 2 ploegen
Actief Werkt! Uitzendbureau
HARDINXVELD-GIESSENDAM, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als logistiek medewerker werk je in een twee ploegen-systeem en ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende- en uitgaande goederen.

De bedoeling is dat deze goederen op de juiste wijze worden afgehandeld, dit wilt zeggen dat er kwaliteitscontroles worden verricht en gekeken wordt naar de juistheid van de aantallen.

Je zorgt ervoor dat alle binnenkomende goederen gescand worden en checkt ze aan de hand van pakbonnen. ook assisteer je bij het laden van de vrachtwagens.

Verder assisteer je klanten die goederen komen afhalen en zorg je ervoor dat dit netjes wordt afgehandeld. Ook komt het wel eens voor dat je als bijrijder het materiaal bij de klant aflevert.

Hierbij help je ook bij het lossen van de goederen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze werkgever biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen en bij goed functioneren bestaat er de mogelijkheid om op den duur in dienst van het bedrijf te treden.

Er heerst een prettige en collegiale werksfeer waar initiatief, doorzettingsvermogen en kwaliteit hoog gewaardeerd worden.

Ploegendienst :

Ochtend : 05 : 30 / 15 : 00 uur, Middag / Avond : 14 : 30 / 00 : 30 uur (maandag / donderdag) Op vrijdag wordt er standaard van 10 : 30 / 18 : 00 uur gewerkt

Wat zoeken wij :

 • Minimaal LBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving
 • Bent in het bezit van een heftruckcertificaat en / of bovenloopkraancertificaat
 • Daarnaast ben je een echte teamplayer en werk je accuraat. Je houdt van aanpakken en richt je op kwaliteit en resultaat.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier