Accountmanager
Hanzestrohm
Zwolle
3 dagen geleden

De producten, oplossingen en concepten van Hemmink te verkopen binnen de marktsegmenten bouw, installatietechniek en industrie.

Jij bent de Accountmanager die de ambitie heeft om de beste partner te zijn voor zijn of haar klanten en je bent actief op zoek naar kansen.

Je werkt graag planmatig naar succes, samen met de collega’s om je heen. Vanuit aangereikte of zelfgecreëerde leads ga jij voor langdurige klantrelaties.

Jij zorgt dat de omzet niet stagneert doordat jij fulltime werkt aan het :

 • Hebben van de regie in jouw regio. Jij weet wat er speelt, zorgt dat je hierbij aangesloten bent met als doel om de omzet te vergroten.
 • Inventariseren en analyseren van de behoeften van de klant, zodat je de juiste producten / oplossingen kunt aanbieden.
 • Aangaan en onderhouden van langdurige relaties met groothandels (ETG) en installateurs en het adviserend verkopen van de merken, oplossingen en producten van Hemmink.
 • Signaleren van trends en ontwikkelingen in jouw regio en deze bespreken met de productmanager.
 • Je neemt deel aan verkoop bevorderende acties (o.a. bemannen van beurzen, initiëren van relatiedagen, geven en initiëren van trainingen).
 • Oppakken en uitvoeren van projecten in jouw regio.
 • Over collega’s gesproken Naast dat je actief samenwerkt met een collega van de binnendienst heb je 3 directe salescollega’s in de buitendienst en er zijn nog 10 andere collega’s die ook functioneren binnen de buitendienst.

  De afdeling verkoop buitendienst is het visitekaartje van de Hemmink-organisatie. Hier worden mooie deals gesloten. Het is een gedreven en ambitieuze club met collega’s die veel technische kennis van sales in pacht hebben en waar een mix op mbo- en hbo-level is.

  Jouw leidinggevende houdt ervan processen goed neer te zetten op een mensgerichte manier.

  Het werkgebied is Noord Nederland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier