Belastingadviseur
Lentink de Jonge
Harderwijk, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zet haar deskundigheid en professionaliteit in voor een optimaal resultaat voor cliënten en medewerkers.

Zij onderscheiden zich door veel persoonlijke aandacht en de hoogst mogelijke mate van kwaliteit en dienstverlening. In de organisatie ligt de focus op kwaliteit, ze zijn degelijk en maatschappelijk betrokken.

Van (nieuwe) medewerkers verwachten zij dat zij een professioneel kritische instelling hebben en nauwkeurig zijn. Onze opdrachtgever bestaat uit vier vestigingen en bestaat uit ongeveer 80 medewerkers.

Bedrijfscultuur

Bij onze opdrachtgever worden de medewerkers niet alleen enthousiast van fiscale en financiële zaken. De medewerkers laten zich sportief ook niet kennen.

Ze lopen hard, fietsen, zeilen en voetballen. De personeelsvereniging zorgt regelmatig voor gezellige uitstapjes.

Over de functie

Als Belastingadviseur adviseer je op pro actieve en zelfstandige wijze ondernemers bij fiscale vraagstukken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten aangaande fiscale vraagstukken en treed op als een volwaardig sparringpartner.

Je bent in staat om goed te luisteren, te signaleren en te adviseren. Je bent vakinhoudelijk sterk en echte allrounder op fiscaal gebied.

Mocht je vergaande affiniteit of interesse hebben in een bepaald fiscaal deelgebied, dan geeft onze opdrachtgever je de vrijheid om je hier deels in te specialiseren.

Je komt te werken binnen een fiscale team waar je mee kan sparren en ontvangt goede begeleiding van onder andere twee fiscale partners.

Binnen het team lever je een actief bijdrage op het gebied van kennisoverdracht. Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken.

Niet alleen jouw kennis telt, maar ook je karakter.

Functie eisen

Zie jij jezelf in deze rol?

We verwachten dat je je wil ontwikkelen op onderstaande aspecten :

 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid
 • Communicatieve vaardigheden
 • Analytische vaardigheden
 • Overtuigingskracht
 • Drive
 • Je beschikt over een afgeronde WO fiscale opleiding en je hebt minimaal 6 jaar ervaring als belastingadviseur. Vanuit onze opdrachtgever krijg je direct een mentor toegewezen die je ondersteunt en optimaal begeleidt.

  Verder biedt onze opdrachtgever een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Boven al staat privé-werkbalans en plezier maken hoog in het vaandel.

  Gelderland Vast € 70.000

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier