Verkoopmedewerker
costes fashion
Amsterdam, Nederland
16 dagen geleden

We’re looking for co-fashionlovers! Staan jouw social tijdlijnen vol met fashion, interieur, reizen, beauty en lifestyle?

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends, kleuren, stoffen en modellen? Vind je het leuk om volop contact te hebben met klanten en hen blij te maken met mooie fashionitems?

Als dat zo is dan willen we jou graag ontmoeten!

Bij Costes houden we van fashion. We zijn er gek van. Maar ook reizen, lifestyle en interieur boeien ons enorm! Als verkoopmedewerker ben je een echte Costes ambassadeur.

Dat zijn wij hier allemaal. De liefde voor onze gezamenlijke interesses weet jij als verkoopmedewerker enthousiast over te brengen op onze klanten.

Je bent een fashionlover die net als ons persoonlijke benadering, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Klanten komen daarom ook graag terug in de winkel.

Samen met je team zorg je ervoor dat onze klanten een fantastische shopping experience krijgen. Gedurende de dag verricht je kassawerkzaamheden, verwerk je binnengekomen goederen en zorg je er uiteraard voor dat de winkel er top uitziet!

 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Enthousiasme over je werk!
 • Om van deze functie een succes te maken heb je een no nonsens instelling en toon je initiatief. Uiteraard volg je de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion, lifestyle en retail en heb je een uitstekend commercieel gevoel.

 • Een supermooie nieuwe winkel om in te werken.
 • Training en cursussen van onze eigen Academy
 • Likeminded fashion friends to work with.
 • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen, 25% personeelskorting, collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.
 • Costes is een lifestyle brand met een on-trend collectie. Hierin komen style, kwaliteit & persoonlijke service samen tot een unieke shopping experience voor de modebewuste vrouw.

  Costes is een merk van internationale allure waar je voor iedere gelegenheid terechtkunt voor een day-to-night look. Werken bij Costes is inspirerend, zowel in onze sfeervolle winkels als op het artistieke hoofdkantoor.

  Onze werknemers zijn de ambassadeurs van ons merk waarbij fun, no-nonsense en striving for the best hoog in het vaandel staan.

  We geven je graag alle ruimte om door te groeien en je ambities waar te maken. Costes heeft ruim 35 eigen stores in Nederland en België.

  Get inspired & come join us!

  Als jij jezelf in deze vacature herkent dan willen we jou graag ontmoeten! Solliciteer snel via onderstaande Solliciteer’ button.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier