Draaier , NS Treinmodernisering
Randstad
HAARLEM, NL
5 dagen geleden

Ben je die oude conventionele draaibank zat? Wil je een draaier van morgen worden? Bij de NS in Haarlem krijgt jij die mogelijkheid.

De mogelijkheid om ook in de toekomst te kunnen doen wat je vandaag zo graag doet! Bij de NS draaien ze net iets anders dan je momenteel misschien gewend bent.

Wat draaien bij de NS precies zo bijzonder maakt? Dat lees je hieronder.

Wat ga je doen?

In ieder geval je dag relaxed opstarten met jouw collega’s op de afdeling Revisie Loopwerken (RLW). De naam zegt het eigenlijk al een beetje, op deze afdeling maak jij je als draaier onmisbaar door de wielstellen van treinen weer als nieuw te maken.

Hoe je dit doet? Met een CNC gestuurde machine natuurlijk. Zo’n wielstel van een paar ton past namelijk niet op die conventionele draaibank.

Als draaier bij de NS bestaan jouw verantwoordelijkheden uit het in bedrijf houden van deze machine. Jij stelt de machine af, houdt in de gaten of er iets vervangen moet worden en meet na of het wiel wat uit jouw CNC machine rolt voldoet aan de parameters.

Wij bieden een draaier bij de NS :

 • Een salaris tussen de 2100 en 2600 euro op basis van 36 uur.
 • Een VCA diploma op onze kosten.
 • De kans om jezelf binnen dit vakgebied te ontwikkelen door vakinhoudelijke cursussen te volgen die vaste werknemers ook krijgen.
 • Werken in een schone omgeving waar veiligheid voorop staat.
 • Een klant waarbij je met goed functioneren een goed perspectief hebt op een vast dienstverband.
 • Een plek waar je s’morgens niet zelf je bammetjes hoeft te smeren! Nee je kan overheerlijk, tegen een goede prijs, divers lunchen in de kantine.
 • Toegang tot onze brede netwerk in de technische sector, waardoor je nooit meer zelf naar een baan hoeft te zoeken.
 • Wat neem jij mee naar de NS :

 • Een diploma als draaier op minimaal MBO 2 niveau.
 • Enige werkervaring als draaier in een industriële en productie omgeving.
 • Een goed humeur en de ambitie om voor een langere periode bij de NS te werken.
 • Screening van openbare bronnen - o.a. Google, social media, KvK en LinkedIn - door NS is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Ben jij de voorbewerker die ze bij de NS zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer! Vragen? Neem gerust contact met ons op via jordan.

  gout nl.randstad.com of bel naar Randstad Techniek in Haarlem op 023-5165328 of 0683271524 en vraag naar Jordan, Fleur & Willemijn.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Jordan, Eline en Willemijn

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier