Praktijkondersteuner GGZ
Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken
Deventer, Netherlands
1 dag geleden

Functie omschrijving

De huisartsen Borgman, Klunder en Sluimer te Deventer zoeken per 1 oktober 2020 een

Praktijkondersteuner GGZ m / v 16 uur per week

In deze praktijk zijn momenteel 3 huisartsen werkzaam die in de zorg voor ca. 6.600 patiënten worden ondersteund door 3 praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ, 6 assistentes en een praktijkmanager.

Daarnaast zijn er een AIOS (huisarts-in-opleiding) en een PA (Physician Assistant) in opleiding in de praktijk.

De praktijk wil met ingang van oktober 2020 het aantal uren inzet van een POH GGZ uitbreiden. Het is de bedoeling dat deze nieuwe collega op 2 of 3 dagen in de week aanwezig is, en in principe bereid is om op één van deze dagen een avondspreekuur (woensdag of donderdag) te draaien.

Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Hèlen Woutersen-Koch, praktijkmanager; telefoonnummer 06 23869630 of via H.Woutersen-Koch hcdo.nl.

We zien jouw reactie graag voor 24 augustus 2020 tegemoet. Je kunt jouw brief en CV mailen naar h.woutersen-koch hcdo.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier