Assistent Restaurant Manager (fulltime)
Dormio
Valkenburg, NL
5 dagen geleden

Nieuw te openen Dormio Wijnhotel Valkenburg in het centrum van Valkenburg zoekt :

Assistent Restaurant Manager (fulltime), wijndiploma is een pré

Waar kom je te werken?

 • Dormio Wijnhotel Valkenburg is momenteel nog volop in ontwikkeling en opent voor deze zomer haar deuren. Dit unieke viersterren wijnhotel staat volledig in het teken van wijn;
 • het wijnthema wordt doorgevoerd door het hele hotel en in iedere hotelkamer. De wijnen in het wijnhotel zijn afkomstig van samenwerkende wijnbouwers en -producenten die een toonaangevende rol zullen spelen in het nieuwe wijnhotel.

  Het doel van dit exclusieve wijnhotel is een begrip te worden in de omgeving en in heel Nederland.

  Dormio Wijnhotel Valkenburg beschikt over 44 hotelkamers. Elke kamer is geadopteerd door een wijnproducent waarvan er 13 uit het mergelgebied komen.

  Er is tevens een restaurant met 66 zitplaatsen, een wijnbar / -lounge met 30 zitplaatsen, een open keuken en een wijnshowroom.

  In het hotel staat alles in het teken van wijn. En bij wijn hoort natuurlijk lekker eten! Het restaurant van Dormio Wijnhotel Valkenburg krijgt een lokaal karakter met een vleugje Italiaans.

  Passie voor goed eten en drinken, gastvrijheid en met name een liefde voor wijn zijn de kenmerken die wij zoeken binnen ons team.

  Wij zoeken échte teambuilders die er samen met ons voor willen zorgen om dit eerste wijnhotel van Nederland tot een groot succes te maken!

  Wat ga je doen?

  In de functie van Assistent Restaurant Manager ondersteun je dagelijks de Restaurant Manager en geef je leiding aan medewerkers van Dormio Wijnhotel Valkenburg.

  Ons splinternieuwe hotel heeft een restaurant, een wijnbar en een wijnshowroom. Een belangrijke taak is dan ook om alles te coördineren wat met wijn te maken heeft.

  Je ondersteunt de Restaurant Manager ook bij het behalen van de commerciële doelstellingen, de personeelsplanning, de inkoop van beverage gerelateerde items, de organisatie van onze wijn- en webwinkel, maar ook voor de aansturing en begeleiding van het Food & Beverage team.

  Jouw streven is om elke gast een optimale kwaliteitsbeleving te geven, ons wijnhotel te laten bruisen en het een prominente plek te geven in het culinaire Nederland en daarbuiten.

  Het exclusieve Dormio Wijnhotel Valkenburg wordt, mede door jouw inbreng, the place to be!

  Wat heb jij Dormio te bieden?

 • Relevante werkervaring in de horeca is een must;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Professionaliteit, passie en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel;
 • Je kan goed in teamverband werken, anderen aansturen en motiveren;
 • Je bent collegiaal naar je team en andere collega’s;
 • Het is een pré als je een wijnopleiding of Vinologen- opleiding hebt gevolgd;
 • Je hebt ervaring met administratieve processen.
 • Wat heeft Dormio jou te bieden?

 • Een afwisselende baan op een dynamisch werkplek;
 • Een passend salaris gebaseerd op jouw kennis en kunde;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier