Verzorgende IG Nachtdienst
Sensire
Twello
5 dagen geleden

Wat ga je doen als verzorgende IG?

Als verzorgende IG draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. In de nacht ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en indien nodig, hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers.

Je zorgt voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. In de nacht werk je samen met een woonbegeleider en loop je de rondes.

Daarnaast bied je zorg op afroep, bij b.v. alarmeringen of calamiteiten, je ondersteunt de bewoner in de nacht. Het zijn vooral 1-op-1 contacten.

Nachtdienst medewerkers geven aan dat de zorg in de nacht anders is dan overdag.

In de nacht kan je de zorg met een bepaalde rust geven, het is zachter en intiemer. Je hebt in de nacht meer tijd voor een gesprek en je kunt een luisterend oor bieden indien nodig.

Dat maakt het werk in de nacht zo leuk. Je leert de gewoontes, eigenschappen en verhalen van de bewoners kennen en draagt zo bij aan de kwaliteit van leven van de bewoners.

Klinisch redeneren is belangrijk in de nacht omdat je de inschatting moet maken of de zorgvraag kan wachten tot de volgende dag of dat je direct moet handelen.

Hiervoor moet je vertrouwen hebben in je eigen handelen. Het vraagt besluitvaardigheid en zelfstandigheid. Er is hulp op de achtergrond van NAAST.

Martinushof

Het woonzorgcentrum de Martinushof kenmerkt zich als sfeervol aangekleed gebouw waar gespecialiseerde ouderenzorg wordt gegeven in een kleinschalige woonvorm.

Er zijn 3 afdelingen met ieder 2 huiskamers. Iedere huiskamer biedt onderdak aan 8 bewoners. 1 huiskamer is gericht op somatiek.

De overige huiskamers zijn psychogeriatrisch. Martinushof biedt zorg aan in totaal 48 bewoners. Het team bestaat per afdeling uit ongeveer 30 collega’s met woonbegeleiders, verzorgenden IG, verpleegkundigen, een (senior) teamverpleegkundige en een teamregisseur.

De gezellige, maar wel hardwerkende teams staan voor elkaar en de bewoners klaar.

Wie ben jij?

Ben jij laat op de avond en de nachten op je best en ondersteun je ons graag in de nachtdiensten? Voor deze functie zoeken wij een collega die graag in de nachtdienst werkt en die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat.

Geen nacht is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de nacht, zonder dat de bewoners daar last van hebben.

Jij zet hen altijd centraal. Omdat je met 1 collega op de afdeling staat in de nacht, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, zelfstandig beslissingen durft te nemen en niet in de stress schiet.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken :

 • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (€1960,02 tot €2845,21, excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT.

  Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. We bieden een contract voor 8 tot 28 uur per week.

  Heb jij hierin andere wensen gaan wij graag het gesprek met je aan. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier