GZ Psycholoog Pools sprekend
Parnassia Groep
Den Haag
6 dagen geleden

GZ Psycholoog Pools sprekend Ook in coronatijd werven wij door : Brijder Ambulant in Den Haag zoekt een Pools sprekende GZ psycholoog.

Dit ga je doen Gezocht : een Pools sprekende GZ psycholoog die zich naast patiëntenzorg wil inzetten voor innovaties in de verslavingszorg.

Onze dynamische afdeling biedt met meer dan 50 FTE een breed aanbod van ambulante poliklinische behandelingen aan een uiteenlopende doelgroep van patiënten met verslavingsproblematiek en comorbiditeit.

De afdeling is volop in ontwikkeling en er is veel ruimte voor scholing en wetenschappelijk onderzoek, o.a. op het gebied van schematherapie, contingentie management en MBRP.

Er zijn vier multidisciplinaire teams (psychiaters, psychologen, GZ psychologen, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen).

Er wordt hard gewerkt en veel gelachen in een relaxte sfeer. De deuren van de teamkamers staan altijd open en samenwerken binnen de teams is een vanzelfsprekendheid.

Sinds kort ontwikkelen en implementeren we een model voor fasegericht behandelen. Hierbij wordt in de eerste fase ingezet op motivatie, minderen en het verhelderen van de herstelvraag.

In de tweede fase wordt intensief behandeld met verslavingsspecifieke interventies evenals behandeling van de comorbiditeit (schema- en systeemtherapie, EMDR, IE en IR).

In de laatste fase is er aandacht voor terugvalpreventie. In deze functie heb je een inhoudelijk sturende rol en zijn jouw verantwoordelijkheden :

 • Intakegesprekken en opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelingen (individuele- en groepsbehandelingen) als regiebehandelaar
 • Participeren in het multidisciplinair overleg
 • Meedenken met en richting geven aan de ontwikkeling van het aanbod voor Pools sprekende patiënten
 • De locatie aan de Zoutkeetsingel in het centrum van Den Haag is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto en beschikt over voldoende parkeerruimte.

  Dit ben jij

 • Je bent een BIG geregistreerde GZ psycholoog
 • Je beheerst de Poolse taal
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie GZ Psycholoog voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier