Functioneel beheerder zorg applicaties
Rijnstate
Arnhem, NL
16 uur geleden

Ben jij als functioneel beheerder op zoek naar een werkplek waar je jouw expertise van zorgapplicaties kunt inzetten om bij te dragen aan het optimaliseren van onze zorgprocessen?

Als functioneel beheerder van de zorgapplicaties beheer je met name ons zorginformatiesysteem / elektronisch patiëntendossier (ZIS / EPD).

Je weet de brug te slaan tussen de zorgprocessen en de mogelijkheden die het EPD biedt om deze processen optimaal te ondersteunen.

Je bent de linking pin tussen de business en de ICT. Jij bent dan ook iemand die energie krijgt van je verdiepen in de zorgprocessen en het samen met de klant oplossen van diverse meldingen en wijzigingen.

Daarvoor zit je aan tafel met specialisten, verpleegkundigen en paramedici. Je ondersteunt hen bij vragen en problemen en je vertaalt hun behoeften naar functionele oplossingen.

In Rijnstate wordt gewerkt met HiX op basis van standaard content en zijn bezig met de verdere doorontwikkeling en het implementeren van nieuwe modules.

Kiezen we voor elkaar, dan ga je met het functioneel beheer team kwaliteitsverbeteringen aandragen en nieuwe functionaliteiten proactief inbrengen bij de zorgafdelingen.

Naast vernieuwen vind je het ook leuk om er dagelijks voor te zorgen dat het systeem goed draait. Snel en adequaat oplossen van meldingen is voor jou vanzelfsprekend.

Maandelijks is er een nieuwe release van het systeem. Jij ziet het als een uitdaging om deze release goed door te testen en er zeker van te zijn dat er geen fouten optreden wanneer de release in productie wordt genomen.

Het team

Je gaat werken binnen een team van 16 collega functioneel beheerders die allen een eigen specialisme (aandachtsgebied) ondersteunen.

Je werkt binnen de afdeling in kleine klantteams nauw samen. Tijdens de week- en dagstarts worden de werkzaamheden verdeeld en spar je waar nodig met elkaar over de inhoud.

Wij zijn een afdeling die volop in beweging is. Een afdeling waar jij jouw enthousiasme en proactiviteit kan inzetten om gezamenlijk continu te werken aan de verbetering van werkprocessen, samenwerking en communicatie.

Bram Jeurissen, functioneel beheerder FBZ :

De afwisseling die het werk met zich meebrengt maakt het leuk en houdt het uitdagend! De ene dag ben je aan het testen (progressie- en regressietesten) en op een ander moment ben je een probleem aan het analyseren of ben je in gesprek met eindgebruikers om bv.

nieuwe functionaliteiten in te stellen. Door de uiteenlopende kennis en ervaring in ons team kunnen wij elkaar goed aanvullen, op de momenten waarbij dat nodig is.

Er is een gezonde afwisseling tussen zelfstandig werken en het werken in teamverband.

De afdeling Functioneel Beheer Zorgapplicaties maakt deel uit van het Servicecentrum Informatie- en Medische Technologie (IMT) waar ook de Helpdesk, Infrastructuur en Werkplek, het Business Intelligence Team, Medische Techniek en Informatiemanagement zijn ondergebracht.

Benieuwd naar een impressie van ons Service Centrum IMT? Bekijk dan ook eens onderstaand filmpje :

Deze video wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier