Secretaris klachtencommissie Haga-LLZ
HagaZiekenhuis van Den Haag
Den Haag, Zuid Holland
4 dagen geleden

Jouw nieuwe baan

Je bent het aanspreekpunt voor de leden van de klachtencommissie. Je plant de vergaderingen en hoorzittingen van de klachtencommissie en bereid deze ook inhoudelijk voor.

Ook stel je in concept de adviezen van de klachtencommissie op. Zo nodig pleeg je overleg met de klachtenfunctionarissen in de huizen of de directiesecretaris.

Als secretaris van de klachtencommissie ondersteun je de klachtencommissie. Organisatorisch valt de secretaris onder de directiesecretaris, en functioneel onder de klachtencommissie.

De klachtencommissie

Onze zorgverleners zetten zich in om de patiënten de best mogelijke behandeling te geven voor hun aandoening. Toch komt het voor dat een patiënt ontevreden is over zijn behandeling, en een klacht indient.

De klachtencommissie is een van het ziekenhuis onafhankelijke commissie die klachten van patiënten onderzoekt en in dat verband een hoorzitting organiseert.

Op deze zitting zijn klager én zorgverlener(s) aanwezig. Na de hoorzitting adviseert de klachtencommissie de directie van het betrokken ziekenhuis schriftelijk over de gegrondheid van de klacht.

De directie oordeelt vervolgens over de klacht, op basis van het advies van de klachtencommissie.

De secretaris ondersteunt de klachtencommissie zowel procedureel als inhoudelijk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier