Junior Werkvoorbereider Installatietechniek | Amsterdam
Koen
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

Hallo aankomend werkvoorbereider! Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en vooral leuke baan in omgeving Amsterdam? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent tussen de uitvoering en de projectleiding?

Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral leergierige junior werkvoorbereider die het hoofd koel houdt bij onverwachte situaties!Over het programma : Bij koen bieden wij een uitdagend en super gaaf high potential programma om aan de slag te gaan als junior werkvoorbereider binnen de installatietechniek.

Voor dit super gave ontwikkelprogramma zijn wij op zoek naar slimmeriken met ambitie! Je beschikt over een afgeronde Mbo-

opleiding en wil ontzettend graag de stap maken richting de werkvoorbereiding.Wat ga je doen?Ben je junior werkvoorbereider bij koen, dan komt er veel op je af.

Dit schrikt jou natuurlijk niet af. In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als aankomend skilled werkvoorbereider bij koen ontvang je een vast contract en word je on-

the-job’ ingewerkt. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en loopt mee in ons high potential programma. De opdrachten en het high potential programa zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte.

In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over; wat wil je leren en wat is jouw stip aan de horizon?Voor een junior werkvoorbereider bij koen is geen dag hetzelfde.

Super leuk! Toch? Wij leren jou ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar zijn. Net als de benodigde materialen.

Daarnaast ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de financiën, plan je de werkzaamheden in en fungeer je als vraagbaak voor onze klanten, de leverancier én al je collega’s.

Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Kortom een werkvoorbereider bij koen is het middelpunt van uitdagende projecten in de Installatietechniek.

Aan het eind van ons high potential progamma kan jij als geen ander calculeren, werk opnemen en is het een fluitje van een cent om tekeningen te lezen.

Dit noemen wij de groeiversneller!Ga je bij koen aan de slag als junior werkvoorbereider, dan kom je terecht in een afwisselende werkomgeving.

Wij bieden jou de kans om jezelf verder ontwikkelen en vanuit een vast dienstverband mee te werken aan verschillende projecten.

Bij koen word je een skilled werkvoorbereider! Kom jij ons team versterken?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier