Hoofdwerktuigkundige voorbereider/Werkvoorbereider
Randstad
BORSSELE, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

Hoofdwerktuigkundige.Voor de Energie centrale van Zeeland zijn wij op zoek naar een Hoofdwerktuigkundige of iemand die daarvoor opgeleid wil worden.

Als Hoofdwerktuigkundige handhaaf je de actuele (nucleaire) veiligheid van deze centrale en werk je mee aan een economische bedrijfsvoering.

Vanuit de regelzaal bedien je op de meest veilige en efficiënte wijze de kerncentrale; je bewaakt en controleert technische systemen en verricht beproevingen aan de installaties.

 • Je bent besluitvaardig, stressbestendig en je kan goed leiding geven.Wij vragen wij van jou als achtergrond : Een afgeronde technische opleiding HBO-energietechniek, HBO- AOT, REWIC B of C, Scheepswerktuigkundige B of C of gelijkwaardig;
 • Relevante ervaring in het bedienen van conventionele en / of nucleaire systemen van het elektriciteitsopwekkingproces is een pré Bij de functie hoort zover nodig, een interne opleiding.

  Deze interne opleiding zal 1e kwartaal 2020 starten. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.Een psychologische test maakt onderdeel uit van de selectieprocedure Deze functie is voor een vast dienstverband.

  Het in de vacature getoonde salaris is slechts een indicatie afhankelijk van ervaring en leeftijdVoor informatie en sollicitatie ed.

  casteelen nl.randstad.com telefoonnummer : +31610133985 Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier