Productiemedewerker wasser-breker
Kiwi Personeelsgroep
Bovensmilde, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een medewerker met pit voor de locatie in Bovensmilde; je bent werkzaam als productiemedewerker was- en breekinstallatie.

Deze installatie zorgt ervoor dat de aangeleverde bouwafval-producten worden gereinigd en geclassificeerd tot een product welke weer kan worden gebruikt voor verdere verwerking.

De bij behorende werkzaamheden bestaan uit het sorteren van de diverse afvalstromen die hieruit voort komen. Assistentie bij het onderhoud van de machine behoort ook tot de werkzaamheden.

Tevens kun je worden ingezet bij verder voorkomende werkzaamheden op onze locatie. Je legt verantwoording af aan de Bedrijfsleider van de locatie.

Een VMBO / LBO-opleiding met enig technisch inzicht of aanverwant. Een flexibel persoon, die ook onder fysieke zware omstandigheden kan presteren.

Collegiaal en accuraat zijn verder kernwoorden voor deze functie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier