Implementatie Consultant bij WhiteVision in Breda
WhiteVision
Breda, Noord-Brabant
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Implementatie Consultant bij WhiteVision in Breda

Dankzij jouw oplossingen en analytische vaardigheden, optimaliseer je de bedrijfsprocessen van je klant en zorg je dat ze efficiënter en met minder fouten gaan werken.

Zo werk je mee aan het uit de wereld helpen van eentonig en repeterend werk. Hiermee laat je iedere klant tevreden achter!

Jouw functie als Implementatie Consultant

Als Implementatie Consultant heb je de verantwoording over diverse projecten, waarbij het installeren en configureren van standaard softwareoplossingen en het trainen van de gebruikers tot de hoofdtaken behoort.

Je voert de werkzaamheden uit bij de klant op locatie of op afstand. Je bent gemiddeld 1 of 2 dagen per week werkzaam op kantoor, de overige dagen ben je op locatie bij de klant.

Samen met de klant neem je de huidige (financiële) werkprocessen en wensen door en geef je advies hoe deze in onze software zo efficiënt mogelijk ingericht kunnen worden.

Je wordt ingewerkt door middel van een zorgvuldig inwerktraject.

Je werkdag is elke keer weer anders. Je werkt zelfstandig, maar hebt ook nauw contact met alle disciplines binnen de organisatie.

Je collega Remco zegt het volgende : WhiteVision heeft een heel hecht team waar binnen iedereen voor elkaar openstaat en ideeën met elkaar deelt.

Wat ik leuk vind is dat we met de besproken ideeën aan de slag gaan. Daar is voldoende gelegenheid voor, want binnen WhiteVision heb je geen last van een gelaagde of hiërarchische structuur.

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris, passend bij je ervaring.
 • Coaching on the job door middel van ons uitgebreide inwerktraject.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te blijven ontwikkelen en door te groeien.
 • Een open werksfeer, leuke collega’s en gezellige teamuitjes (zoals elke maandag een heerlijke lunch, elke zomer een feestelijke barbecue, elke kerst een zalig diner en elke vrijdag een gezellige borrel.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier