Adviseur Installaties t.b.v. complexe woningbouw
Heijmans
Rosmalen , Netherland
2 dagen geleden

Als Adviseur Installaties bij Heijmans ben je als teamspeler betrokken bij het gehele bouwproces van de woningbouwprojecten, vanaf de vroegste fase (VO) tot oplevering.

Je toetst het bouwkundig ontwerp en denkt mee tijdens de calculatie. Ook beoordeel je de offertes, tekeningen en bestekken van installateurs en adviseer je het projectteam over mogelijke verbeteringen.

Dit doe je door deel te nemen aan overleggen en door het geven van presentaties. Eventuele klachten na de oplevering analyseer je, om een oplossing te vinden en te leren voor toekomstige projecten.

Kennisontwikkeling en verbetering van het specialisme binnen Heijmans behoren eveneens tot jouw taken. Daartoe bouw je contacten op met diverse marktpartijen en organisaties buiten Heijmans.

Jouw werkplek

Je werkt in deze functie bij Heijmans Woningbouw in Rosmalen, maar je bezoekt grote en kleine woningbouwprojecten, verspreid over het hele land.

Samen met de Senior Adviseur Installaties zorg je voor een landelijke dekking. Je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van je agenda.

Projectlocaties kun je prima vanuit je eigen woonadres bezoeken. Een goede werk-privébalans vinden wij belangrijk.

Heijmans Woningbouw bouwt woningen, voor corporaties, beleggers en ontwikkelaars (waaronder Heijmans Vastgoed). Ook de realisatie van zorgcentra, scholen en multifunctionele gebouwen behoort tot de expertise.

Behalve op nieuwbouw, richt Woningbouw zich op herstel, verbouw en renovatie van woningen, zoals het verbeteren van energieprestaties en het renoveren van galerijen van flatgebouwen.

Onderhoud en service krijgen hierin een steeds groter aandeel. Voorbeelden van recente woningbouwprojecten zijn : Groene Oever (Nijmegen), Timmerhuis(Rotterdam), Wiener & Co (Amsterdam), Noordzee Résidence (Cadzand-

Bad), Keijzersveste (Pijnacker), Edith Stein College (Den Haag), Woonzorgcentrum De Klaarbeek (Epe), Student Hotel (Amsterdam).

Wat jij meebrengt

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur op het gebied van Werktuigbouwkunde, aangevuld met relevante cursussen.
 • Je hebt voldoende bouwkundige kennis en het is een pré als je ook kennis van elektrotechniek hebt.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een functie van werkvoorbereider bij een installateur
 • Je kent de actuele normen en regelgeving (Bouwbesluit) en bent op de hoogte van markt(prijzen), producten en ontwikkelingen
 • Affiniteit met BIM is onmisbaar
 • Je bent initiatiefrijk, besluitvaardig en kunt goed zelfstandig werken
 • Je woont bij voorkeur centraal in Nederland
 • Heijmans heeft je veel te bieden

  Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer : we werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen.

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten.

  Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren.

  Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Walter Ouwerkerk, Senior Adviseur Installaties (tel.

 • 31 6 11 46 83 06 E-mail wwouwerkerk heijmans.nl).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier