Trailer chauffeur(s) voor in het Westland gezocht!
IQ Select
De Lier, NL
6 dagen geleden

Voor een van de leukste familiebedrijven in het Westland zijn wij op zoek naar trailerchauffeur(s) die per direct aan de slag kunnen.

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de informele gezellige sfeer, waarbij er wel gewerkt wordt 'op zijn Westlands'. Voor dit mooie nationale werk vervoer je onder andere groente en fruit.

Het lossen gebeurt door middel van een (elektrische) pompwagen, dus fysiek is het werk niet zwaar. De werktijden zijn van op de dag van maandag t / m vrijdag.

Dus ben jij bekend met het Westland gebied en ben jij op zoek naar een goede en leuke opdrachtgever? Meld je dan snel aan!

Mocht je verder nog vragen hebben, of wil je reageren dan kan dit door te mailen of door te bellen naar 0180-745747.

Functie-eisen :

Je bent in het bezit van :

 • Rijbewijs C / E
 • Ervaring in de distributie
 • Kennis van het gebied Westland
 • Flexibele instelling en een leuke persoonlijkheid
 • Het visitekaartje zijn van dit mooie bedrijf
 • Bedrijfsomschrijving :

  IQ Select als werkgever :

  Het beste uit mensen en organisaties.

  Met tientallen jaren ervaring in de branche speelt IQ Select een actieve rol in de arbeidsmarkt. We staan voor de mensen en organisaties waar wij voor werken met een actieve en menselijke instelling, waarbij een goede samenwerking en gelijkwaardigheid de boventoon voert.

  Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling.

  Dit is wat wij doen bij IQ Select en niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie om samen te werken met tevreden medewerkers en organisaties.

  IQ Select - Werkt voor u

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier