Afdelingsverantwoordelijke buitengroen fulltime
Intratuin
Amersfoort, NL
25 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afdelingsverantwoordelijke voor onze buitengroenafdeling. Onder de afdeling buitengroen vallen de vaste planten, bomen, heesters en de houtafdeling.

In deze functie ben jij als meewerkend voorman / vrouw verantwoordelijk voor een optimale uitstraling van de afdeling. Je geeft op een motiverende wijze leiding aan de directe collega's.

Met het team verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de planten en aanverwante artikelen.

Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. In deze functie werk je samen met de afdellingsverantwoordelijke seizoensgroen / buitenpotterie.

Samen bewaken jullie de voortgang van de werkzaamheden op de afdeling, de verkoopresultaten en doe je voorstellen richting de bedrijfsleiding.

Voor deze vacature zoeken wij iemand met vakkennis. Je hebt een afgeronde groen- hoveniers- of tuincentrum opleiding of relavante ervaring.

Je bent een commerciële, klantgerichte, communicatief sterke teamspeler die zelfstandig kan werken. Je staat met beide benen op de grond en begrijpt dat je als leidinggevend ook gewoon meewerkt.

Je bent een organisator, kuntt prioriteiten stellen en leidingeven is voor jou geen probleem.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. Het salaris is conform de CAO voor Fashion, Lifestyle en sport en afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.

Intratuin Amersfoort is op de zondagen en feestdagen geopend. Met uitzondering van 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag.

Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken kun je niet voor deze functie in aanmerking komen. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Stuur dan je CV met motivatie waaruit duidelijk wordt dat je voldoet aan bovenstaand profiel, liefst voorzien van een pasfoto naar a.

vanhesteren amersfoort.intratuin.nl. Voor meer info kun je bellen met Jeroen Olthof of Anja van Hesteren 033-4611203.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier