PER DIRECT: Werkstudent - Administratief Coördinator (Charity) -Tijdelijk
Career Factory
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

In deze administratieve functie zorg jij ervoor dat alle dossiers compleet zijn. Je checkt alle files goed en wanneer er documenten ontbreken, neem je zelf contact op met de leden van de organisatie.

Je zal metname in het Engels communiceren en het contact zal zowel telefonisch als per email zijn. Je ziet erop toe dat de ontbrekende documenten worden toegevoegd aan de files.

Het betreft een tijdelijke zelfstandige rol in een leuk, gezellig, professioneel en internationaal team. Doelstelling is dat alle dossiers nagekeken en aangevuld zijn per 1 januari 2018.

Het project loopt dan ook tot eind dit jaar.

Functie-eisen :

Uitstekende kennis van de Engelse taal is essentieel. Daarnaast werk je nauwkeurig en ben je communicatief sterk, zowel mondeling (telefonisch) als schriftelijk (email).

Je hebt een opleiding op HBO / WO-niveau en enige administratieve ervaring. Je bent op korte termijn beschikbaar tot het einde van dit jaar.

Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar. Mocht je minder uren per week beschikbaar zijn, verzoeken wij je ook te reageren.

Bovenal ben je een leuke, integere en professionele collega die het vermogen heeft anderen te verassen met nieuwe inzichten!

Bedrijfsomschrijving :

De cultuur van de organisatie kan het best bestempeld worden als internationaal, gedreven, sociaal en collegiaal. Het doel van de organisatie is om de minderbedeelden over de gehele wereld te supporten op een duurzame wijze zodat zij zelf een bestaan kunnen opbouwen.

Alle collega’s zijn zeer betrokken en werken met hun hart’. Er werken circa 250 medewerkers wereldwijd, verdeeld over de 30 landen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier