Werken in de avond of nacht als parttime magazijn medewerker bij DHL Amersfoort
YoungCapital
Amersfoort, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen? Als parttime magazijnmedewerker bij DHL zorg jij ervoor dat alle pakketjes op de juiste plek komen. Laden en lossen, dat is wat je doet.

Pakketten die bezorgd moeten worden laad je in je juiste bestelbus. Retour gekomen pakketten haal je uit de busjes en plaats je in de bakken voor retouren, zodat een andere collega de retourzending kan verwerken.

Negentig procent van de pakketten zijn prima te tillen, maar de overige tien procent weegt soms 25 kilo. Gelukkig ben jij niet vies van zwaar werk en zie je die 25 kilo meer als een uitdaging dan obstakel.

Natuurlijk kun je altijd de hulp van een collega inroepen, want die staan altijd voor je klaar. Samen pakken jullie dat zwaargewicht op en sjouwen jullie het naar de juiste bestelbus.

Vervolgens help je hem ook nog even, want ja, teamwork. Werktijden- en dagen De nachtdiensten zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 03.

30 tot 08.00 uur. Werk je een nachtdienst? Dan krijg je een toeslag van 30 procent bovenop je uurloon. De avonddiensten starten tussen 17.

00 en 18.00 tot ongeveer 00.00. Hier krijg je een avondtoeslag bovenop. Per week ben je minimaal drie diensten inzetbaar.

 • Je werkt ongeveer 12 tot 25 uur per week, afhankelijk van de diensten die je draait. Wat wij bieden : Je komt in een leuk team te werken;
 • Je ontvangt een marktconform salaris;Je ontvangt na 0 : 00 een toeslag van 30%. Wat wij vragen : Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau; Je bent minimaal 3 diensten inzetbaar;Je hebt de mogelijkheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

  Daarnaast moet je deelnemen aan een toetsing bij het Waarschuwingsregister Logistieke Sector Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier