Werkplaatschef Personenauto's
Flexibility
Twente
8 dagen geleden

Onze opdrachtgever is één van de grotere japanse merkdealerbedrijven van ons land. In de werkplaats voeren zij het onderhoud aan autos uit.

Niet alleen aan eigen merk voertuigen, maar alle andere merken nemen zij ook voor hun rekening. Niet voor niets hebben zij afgelopen najaar een groot occasioncenter voor alle merken, naast hun showroom geopend.

In het bedrijf zijn c.a. 25 werknemers actief en wij verwelkomen je graag als gemotiveerde Chef werkplaats.

Functiebeschrijving

Als aftersalesverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor onze afdeling werkplaats van onze vestiging. In de werkplaats geef je leiding aan monteurs, je zorgt voor een goede kwaliteit van de werkzaamheden en bent verantwoordelijk om een goed rendement te halen op deze afdeling.

Je bent bovengemiddeld gemotiveerd om de hoge doelen die ons merk voor zich stelt te behalen met het oog op kwaliteit en klanttevredenheid.

Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een vakman die de samenwerking binnen het team goed weet te bevorderen. Verder bezit je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een MBO werk-

en denkniveau. Je hebt ruime ervaring in de Automotive branche en weet hoe een moderne werkplaats functioneert.

Wat bieden wij

Een interessante fulltime baan met veel uitdaging. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een leuke en informele werksfeer bij een interessante opdrachtgever.

Cv's sturen naar : arthur.maathuis flexibility.nl

Voor meer info : 06-24405968).

Wij streven er naar om binnen 1 werkdag een terugkoppeling te geven indien het cv aansluit bij de vacature!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier