Vakantiehulp
H & M Hennes & Mauritz AB
Noord Brabant, Breda kids winkel
50 dagen geleden

H&M is een Zweeds fashionbedrijf, opgericht in 1947, dat sindsdien is uitgegroeid tot één van de grootste retailers ter wereld.

H&M maakt onderdeel uit van de H&M groep waar ook de merken ARKET, COS, Cheap Monday, Monki, & Other Stories en Weekday onder vallen.

Ben jij op zoek naar de leukste vakantiebaan voor de zomer? Lees dan snel verder! Je baan als vakantiehulp : Ben jij op zoek naar de leukste tijdelijke baan in fashion?

Als vakantiehulp ben jij ons visitekaartje naar de klant toe. Je maakt onderdeel uit van ons verkoopteam, waarmee je samen het maximale uit alle verkoopmogelijkheden in de winkel haalt.

Je geeft directe en indirecte service op de vloer, paskamers en bij de kassa’s. Je hebt gevoel voor fashion en presenteert alle collecties volgens de H&M-

richtlijnen in de winkel. Door je kennis en enthousiasme help je onze klanten met het vinden van hun perfecte outfit en ben je altijd op de hoogte van onze verkoopactiviteiten.

Je werkt ongeveer 4 dagen in de week en zal flexibel worden ingepland, ook in de weekenden. Ben jij deze zomer beschikbaar?

Reageer dan direct en stuur jouw CV met foto (selfie), motivatie en welke weken jij beschikbaarheid bent direct naar ons toe! Wie ben jij?

 • Je hebt passion for fashion’
 • Je sluit aan bij onze waarden : geloof in mensen, keep it simple, kostenbewust, teamwork, ondernemersgeest en voortdurende verbetering, eerlijk en rechtuit
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid, want duurzaamheid is vanzelfsprekend bij alles wat we doen
 • Wat bieden wij jou?

 • Fun at work! Een informeel, gezellig team met collega’s, waar hard gewerkt wordt
 • Mogelijkheden om meer te werken tijdens drukke periodes
 • Shoppen met korting bij alle winkels van de H&M-Groep wereldwijd
 • Mooie projecten zoals onze designersamenwerkingen met bijvoorbeeld Kenzo en The Weeknd
 • Diverse trainingen en e-learnings (Our culture & Values training) om jezelf verder te ontwikkelen
 • Salaris conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle
 • Een baan bij een van de beste werkgevers van Nederland, volgens Great place to work 2017’
 • Over H&M Een baan bij H&M is niet zomaar een baan het is het begin van een carrière vol mogelijkheden. Als één van de grootste fashionketens ter wereld en voorloper op het gebied van duurzaamheid inspireren we fashion fans om hun eigen stijl te creëren.

  Bij ons vind je een open bedrijfscultuur en we streven naar diversiteit op de werkplek., want bij H&M mag je zijn wie je bent.

  Wij geloven in mensen en we stimuleren persoonlijke groei. Het zijn onze geweldige medewerkers die het verschil maken : van fashionable sales advisors en visual merchandisers tot technische experts en planners met uitstekend zakelijk inzicht.

  We hebben inmiddels 161.000 collega’s in meer dan 4.400 winkels in 65 landen over de hele wereld. En we blijven groeien!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier