Junior Dredging Production Engineer
Boskalis
Papendrecht, NL
4 dagen geleden

De functie

Heb je na jaren van hard studeren je HBO of TU diploma Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde op zak en ben je klaar om al je kennis in de praktijk te brengen?

Neem je geen genoegen met zo maar een baan, maar zoek je een baan met een internationale werkomgeving? Wil je iedere dag uitgedaagd worden om het beter te doen dan de dag ervoor?

Zie jij het zitten om binnen drie jaar intern opgeleid te worden tot dé specialist op het gebied van production engineering?

En heb je een reislustige instelling? Dan maken we graag kennis met je, want op korte termijn zoeken we Junior Dredging Production Engineers voor onze projecten in Nederland en ver daarbuiten.

Boskalis staat bekend om toonaangevende projecten en als Junior Dredging Production Engineer ga je een belangrijke bijdrage leveren aan onze projecten.

Een mooi voorbeeld van zo’n toonaangevend project is de ontwikkeling van de haven van Duqm in Oman. Boskalis is binnen dit project verantwoordelijk voor diverse bagger-

en civiele werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het verdiepen van het havenbassin naar 18 meter diepte, landaanwinning, de aanleg van een kilometer lange kademuur, twee aanlegsteigers en stenenwerk.

Als Junior Dredging Production Engineer ben jij namelijk degene die berekent en analyseert hoe we onze baggerwerktuigen het beste kunnen inzetten, zodat de producties op de projecten optimaal zijn.

Dit betekent onder andere dat je verantwoordelijk bent voor :

 • Het maken van productiebegrotingen voor baggerwerken tijdens de aanbestedingsfase.
 • Het actief opvolgen van het productieproces en werkmethodiek op projecten in uitvoering in zowel Nederland als in het buitenland.
 • Het overdragen van de kennis uit de aanbestedingsfase aan het project team en bemanning zodra een project in uitvoering gaat.
 • Het bezoeken van projecten en het geven van adviezen om het baggerproces van de baggervloot te optimaliseren.
 • Het vastleggen en verdiepen van baggertechnische kennis t.b.v. toekomstige aanbestedingen.
 • Adviseren van projecten in de tenderfase.
 • Wie jij bent

  Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Dan ben jij dé Junior Production Engineer waar we naar op zoek zijn. Je hebt bij voorkeur een HBO of TU studieCiviele Techniek of Werktuigbouwkunde succesvol afgerond.

  Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring. Je vindt het geen probleem om regelmatig naar het buitenland te reizen.

 • Je spreekt en schrijft net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.
 • Je hebt een scherpe analytische blik en het interpreteren en verwerken van veel data is voor jou geen probleem.
 • Je functioneert goed in een team, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.
 • Je hebt een leergierige, onderzoekende, creatieve en flexibele instelling.
 • And last but not least : Je wilt je carrière een vliegende start geven en je bent bereid om een driejarige interne opleiding te volgen op het gebied van Production Engineering.
 • Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier