Monteur E&I
Positon
Dordrecht, NL
7 dagen geleden

Voor een installatiebedrijf in de regio Dordrecht, zijn wij op zoek naar een : Monteur E&I. Functiebeschrijving : Als Monteur E&I ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende werkzaamheden aan complete elektrotechnische en instrumentele installaties bij diverse klanten / opdrachtgevers binnen de Industrie.

Concreet betreffen de werkzaamheden het samenbouwen, opstellen en aansluiten van schakel- en verdeelinrichtingen, regeltechnische-

en besturingspanelen (PLC besturingen). Daarbij behoort ook het be- en verwerken van ijzer(profielen) en railkoper en het aanbrengen van kabelbanen / geleidingen tot de werkzaamheden.

Je wordt geacht de nodige trainingen en cursussen te volgen die nodig zijn om het werk uit te kunnen voeren.

Functie-eisen :

Wij vragen voor deze functie : Je hebt ervaring met de hierboven beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden binnen de Industrie.

Je beschikt over een afgeronde (elektro)technische opleiding op MBO niveau met daarbij de nodige trainingen en cursussen die jou geschikt maken om de beschreven werkzaamheden uit te (mogen) voeren.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je kunt goed uit de voeten met de Engelse taal. We verwachten een gemotiveerde kandidaat die van aanpakken weet en een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent.

Je bent een echte teamplayer maar ook zelfstandig sta je je mannetje.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem.

Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers.

Voor meer informatie verwijs ik u naar https : / / www.werkzoeken.nl / 1308 positon-bv / werk / 1869623 monteur-ei / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term dordrecht Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail : Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier