Agile tester voor bekende ICT organisatie!
CareerValue BV
Den Bosch, NL
4 dagen geleden

Binnen deze organisatie wordt er gewerkt volgens de Scrum methodiek. Deze teams bestaan uit ongeveer testers, developers en informatie analisten.

Samen met jouw collega's werk je aan een grote webapplicatie die in heel Nederland gebruikt wordt. Jij bent samen met de andere testers verantwoordelijk voor het gehele test proces.

Doordat de applicatie door heel Nederland gebruikt wordt kun je je goed verplaatsen in de eindgebruiker en zorg je met jouw inzicht dat het aantal fouten tot een minimum wordt terug gebracht.

Daarnaast wordt er binnen deze organisatie gebruik gemaakt van geautomatiseerd testen door middel van onder andere Selenium.

Je bouwt mee aan automatische testen en zorgt ervoor dat deze van kwaliteit hoog niveau zijn. Dit doe je onder andere door goed te rapporteren aan het team, je directe collega's en de product owners.

Functieeisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als software tester;
 • Minimaal ervaring met geautomatiseerd software testen;
 • Bekend met tools zoals Selenium, SoapUI en / of Fitnesse;
 • Ervaring met de Scrum methodiek;
 • TMap en / of ISTQB gecertificeerd;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Proactief, iniatiefrijk, nauwkeurig en analytisch.

  Bedrijfsomschrijving

  Voor een organisatie in de buurt van Den Bosch ben ik op zoek naar een Agile tester. Deze organisatie maakt grote webapplicaties die in heel Nederland gebruikt worden.

  Het is van cruciaal belang dat deze applicaties goed werken en draaiende worden gehouden, anders ondervinden daar veel mensen last van.

  Je komt terecht in een organisatie waar er een informele werksfeer hangt en je krijgt veel vrijheid.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een interne positie binnen een gezellige club. Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Je kunt hier denken aan een pensioensregeling, collectieve verzekeringen, boven gemiddelde vakantiedagen, variabele bonus en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

  Interesse?

  Ik ontvang graag jouw reactie op tim careervalue.nl. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-15490856.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier