Inkoper
Eriks
Ede
11 dagen geleden

ERIKS wil haar toppositie in de markt nog verder uitbouwen. Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met tomeloze passie voor technologie en met ambitie voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing.

Heb jij die instelling? Dan ben je van harte welkom bij ERIKS!

Voor onze Business Unit Industriële Kunststoffen in Ede zijn wij op zoek naar een

Functie-inhoud

Je bent (mede) verantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het gehele inkooptraject.

Je stelt de aanvragen op en vergelijkt de offertes van de leveranciers.

Zo vertaal je onder meer bestelbehoeften in inkooporders en controleer je orderbevestigingen en facturen. Je bewaakt en verkort (indien nodig) de levertijden, of zoekt naar alternatieven om een product tijdig geleverd te krijgen.

Je bent medeverantwoordelijk voor het steeds weer verbeteren van de leverancierscondities qua prijs en logistiek. Om dat adequaat te kunnen doen, blijf je optimaal in contact met leveranciers, nationaal en internationaal.

Voor grotere klantorders onderhandel je zelfstandig met bestaande leveranciers en maak je afspraken met betrekking tot prijs, levertijd en voorraden en je ziet toe op de naleving hiervan.

Inkoopbestanden worden up-to-date gehouden. Als inkoper werk je intensief samen met je collega’s van de verschillende verkoopafdelingen en je rapporteert aan de Procurement Manager.

Functie-eisen

Je hebt minimaal commercieel / technische opleiding op HBO niveau en een aantal jaren relevante werkervaring. Een afgeronde Nevi opleiding is een pre.

Administratief en communicatief weet je van wanten. Word en Excel hebben voor jou geen geheimen. Accuraat werken is je op het lijf geschreven.

Je kunt goed luisteren en snel analyseren. Je wilt niet overreden maar juist overtuigen. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Dit biedt ERIKS

Een afwisselende en inspirerende baan bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Er zijn volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bovendien beschikt ERIKS over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en een marktconform salaris. Daarnaast heb je minimaal 25 vakantiedagen en 12 Adv-dagen.

Reageren?

Spreekt deze uitdagende functie je aan, klik dan op Solliciteren . Je ontvangt een bevestiging op het door jou aangegeven e-

mailadres wanneer je sollicitatie correct is ontvangen.

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Natascha van Egdom (Procurement Manager) op telefoonnummer : (0318) 439616.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Marloes Brandjes, (HR) 072-5141697.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier