MBO/HBO Stage - Werkvoorbereiding Elektrotechniek Industrie
BAM Bouw en Techniek Industrie
Rotterdam, Nederland
6 dagen geleden

Ben jij die enthousiaste technische student die een stage zoekt in de werkvoorbereiding? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij een project?

Zoek jij een stage waar je techniek, processen en het samen boeken van resultaten kunt combineren? Solliciteer dan bij BAM Bouw en Techniek Industrie!

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider werk je in een projectteam aan meerdere kleine projecten of aan één groot project. Je bent betrokken vanaf het voortraject tot en met de oplevering van een project.

Je pakt de organisatorische werkvoorbereiding van de projecten op. Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige werkvoorbereiding tegen minimale kosten.

Je bent o.a. het aanspreekpunt voor de uitvoering en zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor de uitvoering op tijd aanwezig zijn op de projectlocatie.

Samen met de andere werkvoorbereiders werk je aan :

 • Het uitzetten van offerte-aanvragen richting leveranciers en onderaannemers;
 • Het uitvoeren van (financieel) administratieve taken;
 • Het tijdig verzorgen van planningen en projectkwaliteitsplannen bijvoorbeeld een veiligheids- en gezondheidsplan;
 • Werkzaamheden opnemen en vertalen in een kostprijscalculatie en een offerte naar de eindklant(en).
 • Wie zoeken wij?

 • Je bent bezig met de mbo- of hbo opleiding Elektrotechniek of iets wat daarmee in verbinding staat;
 • Je hebt basis ervaring met MS Office pakketten (Word en Excel);
 • Je beschikt over een klantgerichte en flexibele instelling;
 • Je bent beschikbaar voor een leuke, uitdagende stage vanaf februari 2019!
 • Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

  Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen.

  In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet.

  Je komt stagelopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek - Industrie is een marktspecialisme binnen BAM Bouw en Vastgoed. Wij zijn een industriële dienstverlener, landelijk opererend binnen de elektrotechniek en instrumentatie, middenspanning en High Purity Systemen (HPS).

  Wij werken samen met klanten in petrochemie, proces industrie, tankopslag en de food. Veiligheid, kwaliteit en precisie zijn hierbij van levensbelang.

  Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

  BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in : Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

  Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

  Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management.

  De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

  BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 6,5 miljard, de Groep telt circa 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  Building the present, creating the future.

  Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de oranje button! Heb je vragen? Neem dan contact op met Daniëlle van de Kleut, stagecoördinator, via de bovenstaande gegevens.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier