DBC adviseur
St Jansdal
Harderwijk, Netherlands
9 dagen geleden

Wat ga je doen bij ons?

Als DBC adviseur ben je adviseur, expert en gesprekspartner van het management en de medisch specialisten op het gebied van DBC-

registratie. Als inhoudsdeskundige maak jij de vertaalslag van regelgeving naar de praktijk en zie je toe op een juiste, tijdige en volledige registratie.

Hiervoor gebruik je verschillende tools, zoals Epic (EPD), ValueCare en Logex. Daarnaast identificeer je de risico’s omtrent registratie en verantwoording daarvan en doe je voorstellen ter beheersing hiervan.

Tevens draag je zorg voor in- en externe verantwoording naar zowel zorgverzekeraars (zelfonderzoek / Horizontaal Toezicht) als andere externe partijen (NZa, DHD).

In deze functie werk je nauw samen met 3 collega DBC-adviseurs en een team van DBC-medewerkers binnen jouw vakgebied.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

De functie van DBC adviseur wordt voor 32-36 uur per week ingevuld. Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook voor deze functie.

Waar kom je te werken?

Als DBC-adviseur ben je werkzaam bij de afdeling administratie & facturering. Deze afdeling, vallend onder het cluster financien en informatievoorziening (F&I), heeft als taak te zorgen voor de juiste, tijdige en volledige verwerking van administratieve gegevens van het ziekenhuis.

Hieronder vallen de zorgregistratie en administratie, facturering en financiële administratie.

Wil je kennismaken met ziekenhuis St Jansdal als werkgever, lees dan hier verder.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?

Een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring maken jou geschikt voor de functie van DBC adviseur.

Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?

Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als DBC adviseur een jaarcontract met -

bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Het salaris van een DBC adviseur bedraagt minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.917,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 55 (FWG 3.

0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de functie van DBC adviseur kun je contact opnemen met Ruben van Zuthem, hoofd administratie & facturering, via telefoonnummer 0341-

43 56 70. Informatie over onze sollicitatieprocedure vind je hier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan : Ruben van Zuthem.

Een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest maken deel uit van de procedure, evenals het navragen van recente referenties.

Belangrijk om te weten :

 • je kunt solliciteren tot en met dinsdag 31 juli 2018;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Jolanda Janssen DBC adviseur.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen;
 • indien je op een eerder moment bij ons hebt gesolliciteerd, dan heb je inloggegevens ontvangen voor een account op werkenbijstjansdal.
 • nl. Wij verzoeken je om via dit account te solliciteren op deze vacature. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.

  Wanneer kun je een reactie verwachten?

  1 augustus 2018 : terugkoppeling sollicitatie

  1 augustus 2018 : uitnodiging persoonlijkheidsvragenlijst en of capaciteitentest (deze dienen uiterlijk maandag 6 augustus ingevuld te worden)

  8 of 9 augustus 2018 : sollicitatiegesprekken

  10 augustus 2018 : terugkoppeling sollicitatiegesprekken

  14 augustus 2018 : aanbod arbeidsvoorwaarden

  Let op : mocht je onverhoopt op één van bovengenoemde data verhinderd zijn, wil je ons hier dan via een apart bericht over informeren?

  Publicatie eindigt

  01.08.2018 Volg ons op : FacebookFollow on FacebookTwitterFollow on TwitterLinkedInFollow on LinkedIn

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier