Werkvoorbereider
Janssen Interim Services
Varsseveld, Netherlands
1 dag geleden

Functietaken

 • Wil jij werken als werkvoorbereider bij een bedrijf dat al meer dan 100 jaar ervaring heeft in vakkundig bouwen, lees dan nu verder! Onze klant is actief in het volledige traject van grondacquisitie, ontwikkeling van bebouwing-
 • en gebruikersconcepten, financiering, planning, uitvoering, verkoop, verhuur en asset management. Wij zijn hard op zoek naar dé succesfactor voor de vele projecten die jij gaat uitvoeren binnen de organisatie van onze klant! Dan wil jij natuurlijk weten wanneer jij de succesfactor voor deze organisatie bent?

  Vereisten

 • Als werkvoorbereider ben je een kei in offertes en kostprijscalculaties maken. Je kunt de verantwoordelijkheid aan voor de inkoop van de benodigde materialen.
 • Je onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers tijdens de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. Beschik jij over deze kwaliteiten, heb je een MTS of HTS werk-

  en denkniveau, heb jij een kwaliteits- en prijstechnisch inzicht én heb je kennis van de Duitse taal? Dan ben jij voor ons dé succesfactor en brengen wij jou ontzettend graag in contact met onze klant!

  Aanbod

 • Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier