GZ-Psycholoog
GGz Breburg
Tilburg, Nederland
39 dagen geleden

GZ-Psycholoog Zorggroep Volwassenen

16 - 36 uur

Maak de draai en ga vooruit samen vinden we die weg’. Een zin uit onze belofte aan de cliënt 'Het leven de baas blijven.

Hoe kunnen wij jou inspireren om met ons mee te werken aan deze belofte? Een eerste gesprek met ons, om mee te beginnen?

Ben jij die behandelaar die wij zoeken, met een houding die wordt gekenmerkt door trots, lef, ondernemerschap, initiatief en alertheid op persoonlijke groei?

Lees dan verder! En wie weet vervul jij straks deze mooie functie die er toe doet.

Wat ga je doen?

 • Voor een of meerdere doelgroepen binnen de zorggroep Volwassenen verricht je werkzaamheden volgens multidisciplinaire richtlijnen;
 • Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van het behandelbeleid van het centrum;
 • Door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia houdt je het kennisniveau op peil.
 • Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

  Over heel 2016 geven cliënten gemiddeld een 7,3 voor hun behandeling bij GGz Breburg. Dit cijfer is afkomstig uit een meting in al onze zorggroepen.

  Wij gaan we voor een 8! Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Je komt te werken in een team met een positieve werksfeer waarin aandacht is voor elkaar en voor de cliënt.

  Zorggroep Volwassenen kent de volgende behandelcentra in de regio Tilburg en Breda :

  inclusief het bipolaire stoornissen team

  Meer informatie over de centra’s is te vinden door op het gewenste centra hierboven te klikken.

  Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog en een geldige BIG-registratie en AGB-code;
 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en onderzoek;
 • Goede sociale vaardigheden, je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand;
 • Cultuursensitiviteit om met deze bijzondere doelgroep goed om te gaan;
 • Integriteit en enthousiasme;
 • Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.
 • Wat bieden wij jou?

  Een baan met veel verantwoordelijkheid binnen een ambitieuze zorggroep die vooruitstrevend bezig is ten aanzien van de inzet van E-

  health, doorontwikkeling van de zorgpaden en suïcidepreventie. Hierbij is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zoals een opleiding tot Klinisch Psycholoog bij gebleken geschiktheid.

  De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €3.215,- en maximaal €5.046,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

  Je hebt recht op een vaste eindejaarsuitkering, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de .

  Nieuwsgierig geworden?

  Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Josephine Colijn, Directeur Bedrijfsvoering, tel. 06-22129497.

  Solliciteren vóór 17-4-2018. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting. Sollicitaties per mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

  Bijzonderheden

  We bieden je een contract voor onbepaalde tijd.

  Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

  Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

  Over GGz Breburg

  GGz Breburg is een specialistische GGZ-zorgaanbieder in Midden- en West-Brabant. We bieden de best passende specialistische behandeling en ondersteuning.

  Deskundig, met aandacht, doortastend en in samenwerking met partners in de zorg. Deze zorg bieden we waar het kan in de eigen omgeving, dicht bij huis, bijvoorbeeld door het inzetten van e-

  health. Gebaseerd op : Van te groot naar klein genoeg . Ruim 1.800 medewerkers en 250 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ongeveer 11.

  000 cliënten per jaar, in een organisatie die altijd volop in ontwikkeling is. Zie ook .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier