Specialist bedrijfsvoering
Politie
Rotterdam
22 dagen geleden

Team Kwaliteit en Innovatie zoekt een pragmatische specialist bedrijfsvoering voor de politie in Rotterdam die het team ondersteunt op het gebied van rapportage en dossiervorming.

Wat ga je doen?

Binnen Team Kwaliteit en Innovatie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team op het gebied van financiële rapportage, ICT-

projectrapportages en dossiervorming. Je beheert het rapportagesysteem en verzorgt rapportages uit diverse systemen. Ook houd je je bezig met het analyseren van de rapportages op standaard trends.

Daarnaast ben je bezig met :

 • vraagstukken, zoals hoe we verschillende applicaties, databases en datawarehousing kunnen verbinden binnen complexe infrastructuur;
 • het doorontwikkelen van het huidige framework en kubussen, op basis van het omschrijven van de behoeften van het team naar ICT-oplossingen;
 • het beschrijven en onderhouden van diverse procedures en instructies;
 • het identificeren van mogelijke innovatieve toepassingen als oplossing voor aangereikte problemen;
 • het vertalen van wensen en behoeften vanuit de afdeling naar toepasbare informatiestromen.
 • De problemen waarmee je aan de slag gaat worden in veel gevallen vanuit het team bij je neergelegd. Van de problemen maak je een analyse en doe je aanbevelingen, zodat er een gestructureerde basis ontstaat ter voorkoming van identieke situaties.

  Dit doe je door het schrijven van plannen van aanpak.

  Waar ga je werken?

  Het doel van Team Crediteuren / Debiteuren binnen de Dienst Financiën van de politie is het op juiste, volledige en tijdige wijze vastleggen en betaalbaar stellen van de facturen.

  Team Kwaliteit en Innovatie - Crediteuren / Debiteuren is verantwoordelijk voor het verzorgen van de randvoorwaarden om de doelstellingen te realiseren en proactief bezig te zijn met verbeteringen en innovaties.

  Enkele werkzaamheden die binnen dit team worden uitgevoerd zijn : het beschrijven van processen en werkinstructies, het verzorgen van plannen van aanpak, het bepalen van effecten van wettelijke vereisten en innovaties, het rapporteren van prestaties, het bijdragen aan de maandelijkse en jaarafsluiting, het organisatorisch aansturen van teams en het opstellen en implementeren van verbetervoorstellen.

  In het succes van de afdeling speel jij als specialist bedrijfsvoering een centrale, ondersteunende rol waarbij er de gehele dag een beroep wordt gedaan op je kennis.

  Wie ben jij?

  Je bent in staat zelfstandig en als teamspeler informatieanalyses uit te voeren en techniek in te zetten voor bruikbare oplossingen van informatievraagstukken (rapportages).

  Je bezit de vakinhoudelijke kennis voor de bepaling en heldere onderbouwing van een effectieve oplossingsrichting in het informatiebehoeftevraagstuk binnen de kaders van beschikbare framework.

  Microsoft Excel kent geen geheimen voor je en het hele team kan een beroep op je doen met allerlei vragen. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van het team en het stellen van kritische vragen.

  Een discussie ga je niet uit de weg en je kunt de uitkomsten gebruiken voor verbetering van kwaliteit van het team. Ook ben je accuraat.

  Daarnaast ben je in het bezit van :

 • een hbo-diploma in financiële richting;
 • kennis van de processen van een financiële administratie en van projectmanagement methodieken;
 • affiniteit met Business Intelligence;
 • ervaring met Excel (pivot / query), Access / SQL.
 • Wat wij bieden

  De standplaats is Rotterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst.

  We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

  Verder kun je het volgende van ons verwachten :

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.375,- en maximaal € 3.933,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
 • De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist A, werkterrein Financiën.

  Interesse?

  Bel met Jan de Leeuw van Weenen, teamchef Crediteuren / Debiteuren (06 - 20 42 33 73) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

  Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

  Solliciteer uiterlijk 25 april 2018 via de sollicitatiebutton.

  Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
 • LIPOST

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier