HBO Begeleider
Samenindezorg
Haarlem,NL
16 dagen geleden

Wat wij bieden

Hoe ziet jouw dag eruit als een HBO Persoonlijk Begeleider?

Je hebt de ochtenddienst. Het is 6 : 55 en je loopt het gebouw binnen. De rumoerigheid is al begonnen. Overal lopen er mensen rond.

Collega’s, cliënten, de receptioniste die even wat moet vragen en ook jouw manager zie je langs je lopen en even snel gedag zeggen.

Met een knipoog zegt deze dat je de afspraak van 10 : 00 niet moet vergeten! Elke maandagmorgen bespreken jullie de zorgplannen die jij geschreven hebt.

Maar eerst de cliënten helpen, want het is 7 : 00 en ze moeten uit bed. Het is altijd spitsuur op dit uur! Jouw eerste cliënt is een licht verstandelijk beperkte cliënt (LVB) die alleen aangespoord moet worden om zich te douchen en aan te kleden.

Onder toeziend oog zodat hij geen gevaar vormt voor zichzelf doet hij dit. Jouw tweede cliënt moet uit bed gehaald worden en met de tillift in een rolstoel gezet worden.

Deze is namelijk ernstig meervoudig beperkt (EMB). Ook dit doe je handig met de trainingen die je eerder gehad hebt via Samen in de Zorg.

Er staan nog 6 andere cliënten op deze afdeling voor je klaar om geholpen te worden. Het wordt zonnig en je denkt al aan waar je ze mee gaat nemen vanmiddag met de dagbesteding!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier