Betontimmerman
AB Midden Nederland
Baarn, NL
3 dagen geleden

AB Midden Nederland werkt voor diverse bouw- en infrabedrijven in de regio. Je kunt bijvoorbeeld denken aan woningbouw, betonbouw en infrastructurele projecten.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig timmermannen, bouwopruimers en grondwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een betontimmerman. Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het maken van mallen.

Voor deze functie is het van belang dat je enige ervaring hebt in de betonindustrie. Wanneer je ervaring hebt binnen de bouw of ervaring hebt met constructies en bouwkundig inzicht hebt, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

Uiteraard is het daarbij wel van belang dat je je herkent in de onderstaande functie-eisen. De werktijden zijn van 7 : 15 tot ongeveer 16 : 00, waarbij overwerk kan voorkomen.

We vragen je hierin flexibel te zijn.

Als betontimmerman biedt dit leuke bedrijf jou de kans om het vak nog beter te leren.

Functie-eisen

Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen :

 • Je hebt affiniteit met de bouw en techniek;
 • Je hebt enige ervaring als (beton)timmerman, of hebt ervaring met constructies en hebt bouwkundig inzicht;
 • Je bent een echte aanpakker;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent flexibel;
 • Je beheerst één van de volgende talen : Nederlands, Engels of Duits;
 • Je beschikt over een VCA certificaat of je bent bereid om dit te behalen;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Baarn en beschikt over eigen vervoer.
 • Wat wij bieden

  Wij bieden je werk bij een leuk bedrijf, waarbij je de kans krijgt om het vak nog beter te leren. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, waarbij we bij wederzijdse tevredenheid graag de mogelijkheden bekijken voor een dienstverband voor langere tijd.

  Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden, conform CAO. Het bruto uurloon voor deze functie is afhankelijk van het aantal jaar dat je ervaring hebt in dit soort werk :

  0 jaar ervaring : € 12,06

  1 jaar ervaring : € 12,26

  2 jaar ervaring : € 12,45

  3 jaar ervaring : € 12,62

  4 jaar ervaring : € 12,81

  5 jaar ervaring : € 12,99

  Enthousiast geworden over de vacature? Wacht dan niet langer, klik op de button Solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! Een korte motivatie stellen wij daarbij op prijs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier