Controller in dienst van YACHT
YACHT
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Als assistent controller in dienst van Yacht kom je bij ons in dienst en ga je vervolgens opdrachten doen bij verschillende mooie bedrijven.

Denk aan bedrijven als Vanderlande, NXP, Essent, Océ, Stryker, Office Depot,Philips en ASML.

Werken bij Yacht is werken aan jouw loopbaanpad. We hebben aandacht voor jouw talent en vakontwikkeling. Daarnaast hebben wij natuurlijk een groot netwerk, waardoor je bij ons altijd op een leuke opdracht terecht komt.

Als interim finance professional zit je bij ons dus op de juiste plek!

Stukje van één van onze interim finance professionals :

Ongeveer 4 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van de interim professional. Yacht is een mooie organisatie met veel potentie.

Het is geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en een merk te bouwen dat echt beleefd wordt. Het is ideaal om twee werkgevers te hebben, de een ontwikkelt je in vakkenis en de ander helpt je in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Zelf ben ik zeer tevreden met mijn stap als interim professional en om een onderdeel te zijn van Yacht. Als je op zoek bent om jezelf te ontwikkelen kan ik het zeker aanraden.

Je komt bij verschillende bedrijven met unieke culturen binnen, je leert ontzettend veel mensen kennen. Ik ken geen organisatie die dat beter doet.

Wanneer je bij Yacht een bepaalde kant op wilt groeien, dan wordt daar ruimte voor gemaakt. Tijdens opdrachten merk ik dat Yacht veel aandacht heeft voor zijn werknemers.

Zo zijn er regelmatig kennissessies, evaluatiegesprekken, trainingen en borrels. Hierdoor leer je je collega's goed kennen.

De diversiteit in opdrachten in combinatie van persoonlijke interactie met collega's maakt Yacht voor mij de ideale werkgever.’’

Wie zoeken wij?

De Finance professional van nu kijkt verder dan alleen de cijfers. Compliance, ICT, organisatieprocessen, bedrijfscultuur en maatschappelijke consequenties moeten worden meegewogen.

Je bent een allrounder die acteert als businesspartner. Vakinhoudelijke en ICT-kennis zijn belangrijk om alle ontwikkelingen bij te benen.

Daarnaast zijn een sterke persoonlijkheid en goede communicatieve skills een must. Ook moet je flexibel en zelfstandig zijn.

Verder ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting bedrijfseconomie of accountancy . Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in financiële functies.

Bovendien heb je een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je kunt goed uit de voeten met Excel en hebt bij voorkeur ook ervaring met ERP systemen zoals SAP, Navision of Microsoft Dynamics.

Herken jij jezelf in dit beeld en ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière, solliciteer dan direct d.m.v. de Solliciteer-knop onderaan de pagina!

Arbeidsvoorwaarden

 • Vaste baan bij Yacht. Je start met een 1- of 2-jarig contract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform basissalaris, aangevuld met een projecttoeslag afhankelijk van de zwaarte van jouw opdracht op dat moment;
 • Aantrekkelijke bonusregeling die gebaseerd is op jouw facturabiliteit;
 • Een leaseauto;
 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. persoonlijke ontwikkelplannen, de Yacht academie, coaching en begeleiding op de opdrachten;
 • Een groot kennisnetwerk van finance professionals intern, maar ook vanuit onze externe partners zoals nba, FD, BNR, Universiteit Maastricht, etc.;
 • Veel informele en formele bijeenkomsten waarin je netwerk en kennis wordt vergroot.
 • Bedrijfsinformatie

  Yacht Finance is hét kenniscentrum in de arbeidsmarkt voor Finance professionals. We staan voor persoonlijke service, kwaliteit, ontwikkeling en resultaat.

  Voor zowel onze opdrachtgevers als onze professionals. Yacht heeft dagelijks meer dan 485 Finance professionals aan het werk.

  Hoogopgeleide en ervaren financials die werken voor financiële instellingen, energie- en telecombedrijven, industrie, overheden en de zakelijke dienstverlening.

  Zij zijn actief in o.a. finance operations, control, business intelligence, standard reporting, management reporting, decision support, risk, accountancy en banking & insurance.

  Yacht is één van de grootste spelers in de Finance markt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier