Front-end Developer
CODEGUILD
Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw baan : Front-end Developer Arnhem Lijkt het jou leuk om te werken voor een organisatie binnen een sector waar elke Nederlander mee te maken heeft ?

Werk jij graag voor een no nonsens organisatie die bijna geen personeelsverloop kent? Wil jij werken in een omgeving met een zeer goed work-life balance met o.

a. 45 vakantiedagen ? Werk je graag met een moderne stack van o.a. Javascript (ES6), Vuejs, Unit Testing, Continuous Integration, Cloud en Docker.

Dan hebben wij de baan voor jou! Je hebt wel eens van die bedrijven, waarbij je eigenlijk nooit beseft dat ze er zijn. Maar onbewust heeft bijna elke Nederlandse wel met deze organisatie te maken in het dagelijks leven.

Een hoog maatschappelijk belang en hoog herkenningsgehalte is dan ook wat je hier terug ziet. Binnen dit oer-Hollandse bedrijf is men in een interessante fase aangekomen.

Enerzijds worden alle systemen opnieuw ontwikkeld o.b.v. moderne standaarden . Denk hierbij aan een microservices architectuur , een moderne technologiestack en is de technologie afdeling ingericht volgens het Spotifymodel .

Dit bevind zich nog in een stadium dat jij hier als ervaren developer meer dan voldoende uitdagingen vind en impact kunt maken.

Denk hierbij aan nieuwbouw, architectuur en kijken naar nieuwe technologieën . Verder heeft men de blik ook op de toekomst en wordt er gekeken naar de mogelijkheden binnen de systemen .

De organisatie investeert volop in onderzoek en werkt nauw samen met technische universiteiten in Nederland. Daarnaast huist zij een hele eigen academy die jou kan helpen om jouw doelen als developer te behalen De organisatie kenmerkt zich door het nuchtere en zeer persoonlijke en informele karakter .

Dit zie je terug in een zeer laag verloop , zeer persoonlijk loopbaan begeleiding en de beste work-life balance uit de regio.

Zo heeft men in totaal rond de 45 vakantiedagen (!) en kun je een vaste dag in de week thuis werken . Momenteel worden er nieuwe teams gevormd om nog meer agile te kunnen werken , en nog beter en sneller hun klanten van dienst te kunnen zijn .

Omdat ze voor deze teams extra capaciteit kunnen gebruiken, hebben ze jou nodig! Jouw baan : Front-end Developer Arnhem In jouw nieuwe rol als Front-end Developer Arnhem zul jij uitsluitend werken aan nieuwbouw projecten in een echte techneuten cultuur , en heb je dus altijd een schone start .

Sommige applicaties moeten zelfs nog vanaf scratch gebouwd worden en kun jij dus vanaf het begin bij betrokken zijn. Vanwege het complexe domein van de producten heb je te maken met een data intensieve backend die (snel) verwerkt moet worden in de front end.

In combinatie met de praktische en plezierige gebruikerservaring die de doelgroep vereist, levert dit volop uitdagingen voor jou als Front end Developer op.

Hoe maak je van complexe materie een applicatie die snel, makkelijk en zelfs offline te gebruiken is? Hier bij komt dat men momenteel aan het bouwen is om de applicatie ook nog real time te maken! Als Front end Developer ben je vanaf het begin tot het einde betrokken en zorg jij er samen met stakeholders voor dat applicatie onderdelen goed geimplenteerd worden Men werkt met een moderne stack van Javascript (ES6), Vuejs, Unit Testing, Continuous Integration, Cloud en Docker.

Wat wordt er van jou verwacht? Minimaal 2 jaar professionele werkervaring met front end development HBO werk-en denk niveau Ervaring met moderne frameworks als Angular, React, Vue is een pré Ervaring met Git en Gradle is een pré Ervaring met Unit Testing is een pré Passie voor Front end Development Wat wordt jou geboden?

Salaris tot €54.869 op basis van kennis en ervaring 45 vakantiedagen Eindejaarsuitkering Zeer gunstige pensioenregeling Reiskostenvergoeding Laptop INP Academy ter beschikking om jou te helpen met jouw doelen Enthousiaste collega’s om je heen Heb jij interesse om aan de slag te gaan als Front-end Developer Arnhem?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV rechtstreeks naar mij via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier