Shift Manager Broodzaak Amsterdam CS
Broodzaak
Amsterdam Centraal
1 dag geleden

Shift Manager Horeca

Top Employer HMSHost is het bedrijf achter verschillende horeca door heel Nederland. Je vindt ons op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport, NS-treinstations verspreid door het land en in shopping malls zoals Hoog Catharijne, Amsterdam The Style Outlets en in Designer Outlet Roermond.

Wij exploiteren bekende brands zoals Burger King, La Place, Starbucks, LEON en Broodzaak maar ook eigen ontwikkelde horecaconcepten zoals The Burger Federation, Bubbles Seafood & Wine Bar en Bistrot Centraal.

Je komt dus in dienst bij HMSHost maar werkt voor een specifiek concept. Voor verschillende horecaconcepten landelijk zijn we op zoek naar Shift Managers .

Wil jij je ontwikkelen als manager en krijg jij mensen in beweging? Lees dan snel verder en kijk wat er in jouw regio beschikbaar is!

Broodzaak the place to be!

Je gaat werken bij een Internationale marktleider, die meer dan 120 horecaconcepten exploiteert. En omdat we wereldwijd zo groot zijn hebben we alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

We leggen dus niet alleen onze gasten in de watten, maar ook onze medewerkers.

De Broodzaak Op bijna elk station is een Broodzaak te vinden. Hier wordt dagelijks verse broodjes, zoete lekkernijen en goede koffie geserveerd aan heel veel reizigers.

Jij runt samen met jouw collega’s deze locatie!

Wat ga je doen als Shift Manager bij HMSHost?

Wat jij doet, heeft echt impact! Jij zorgt ervoor dat de gasten blij worden, dat ze krijgen wat ze besteld hebben (logisch hè) en dat het fantastisch smaakt.

Kortom : service beyond expectations, zodat de gasten ook morgen en overmorgen terugkomen. Dat begint natuurlijk allemaal met jouw team enthousiaste horecamedewerkers, die je coacht, inspireert en motiveert.

Om te zorgen dat de gasten snel hun bestelling ontvangen, coördineer jij de voorbereiding, inclusief het voorraadbeheer.

Hier hoort het indelen en briefen van alle collega’s ook bij.

Als jouw locatie draait ben jij de rots in de branding. En is het even te druk, dan help jij mee. Want je staat niet boven het team, maar bent één van hen.

Geen leiderschap op basis van macht, maar van kracht. Jouw power gebruik je ook om collega’s te coachen on-the-job, zodat ze steeds beter worden.

Over beter gesproken : zaken als voortgang, kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid bepalen het succes van je locatie. Jij kijkt naar kansen en pusht dit alles naar een hoger niveau.

En omdat jij precies weet wat er speelt bij je team en snapt wat gasten willen, ben jij een gewaardeerd sparringpartner van het management.

Maak jij jouw collega’s blij en de gasten nog blijer?

Wij houden graag de vaart erin. Dus is het belangrijk dat collega’s net zo productief zijn wanneer ze starten, als een kwartier voor het einde van hun shift.

Staan ze allemaal op de goede plek? Is de werkdruk optimaal verdeeld? Liggen de juiste ingrediënten op de counter? Als Shift Manager zorg jij dat alles smooth draait.

En dat collega’s met plezier hun werk doen en draag je bij aan hun ontwikkeling. Als jij een mix van horeca-ervaring en coachende skills hebt, helpen wij je de volgende stap te zetten.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een (afgeronde) mbo niveau 4 opleiding;
 • Enige ervaring in de horeca / retail;
 • Je wordt blij als je jouw collega’s steeds beter weet te maken;
 • Je bent een teamplayer, inspirator en nette, snelle werker;
 • Je hebt de juiste mindset : als het nodig is, spring je bij.
 • Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €1.900 en €2.250 op basis van fulltime afhankelijk van jouw ervaring (conform horeca cao, functieschaal 5);
 • Plus een bonusweek salaris waar je niks extra’s voor hoeft te doen;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er zijn volop doorgroeikansen, bijvoorbeeld richting Assistent of Hospitality Manager;
 • Je mag verschillende interne trainingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Onderdeel van een internationale organisatie met een eigen HMSHost Academy en opleidingshuis S.Alt Academy;
 • Een goed pensioen, gezonde ziektekostenregeling, reiskostenvergoeding en royale kortingen bij onze horecalocaties landelijk;
 • Je werkt in vaste diensten, geen overwerken bij ons. Uiteraard heb je invloed op jouw rooster!
 • Een netto vriendenbonus; wij belonen jou met een netto bonus wanneer je nieuwe teamgenoten aandraagt;
 • Misschien wel het belangrijkste : leuke én gezellige collega’s op een centrale, goed bereikbare werkplek
 • Al enthousiast geworden?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier