Senior kostendeskundige | Calculator
HBO/HTS
Groningen
2 dagen geleden

Functie-informatie

Als senior bouwkundig calculator in de woning- en utiliteitsbouw ben je in hoofdlijnen verantwoordelijk voor de kostprijsberekening van diverse bouwprojecten en / of gecompliceerde delen van nieuwbouwprojecten.

Je berekeningen van alternatieven en het opstellen van vergelijkingsoverzichten. Je maakt ook ramingen, begrotingen en berekeningen van meer- en minderwerk.

Het betreft dan ook een uitdagende en afwisselende functie!

Functie-eisen

Jij, als de beoogde senior calculator in de woning- en utiliteitsbouw, beschikt over bouwkundige kennis op hbo-niveau. Je hebt aantoonbaar ruime ervaring met het berekenen en de werkvoorbereiding van woning- en utiliteitsbrouwprojecten.

Je hebt kennis van AutoCad. Je bent in het bezit van een analytisch denkvermogen en heb je een goed ontwikkeld kostenbesef.

Jouw cijfermatig inzicht is bovengemiddeld en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent in staat om creatief, accuraat en kwaliteitsgericht te werken.

Je staat stevig in je schoenen. In tijden van drukte presteer je uitstekend. Je hebt met veel verschillende mensen te maken en daarom verwachten we dat je communicatief sterk bent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier