CNC Frezer/Draaier
Metaalkanjers
Groningen, NL
6 dagen geleden

Wat is je uitdaging als CNC Frezer / Draaier?

Wat is jouw uitdaging als CNC Allrounder?

Kom jij ons team versterken door onze nieuwe DMG Mori NHX5000 (palletpool & 240 tools) optimaal te gaan benutten? Als CNC Frezer / Draaier werk je zelfstandig in een klein team.

Gezamenlijk zorg je ervoor dat de output op niveau is, zodat de gevraagde kwaliteit wordt geleverd. Dit doen we met een modern machine park met 5 assige-

en horizontale bewerkingscentra veelal gefocust op automatisering. Tevens zijn wij voornemens om op korte termijn een CNC (Y-

as) draaibank met automatisering aan te schaffen. Serie groottes zijn veelal niet groter dan 50 stuks, dus focussen we ons om insteltijden zo kort mogelijk te maken door slim te werken.

Heb jij hier ideeën voor en zou jij hier graag bij betrokken willen worden, dan zien we jou reactie graag tegemoet.

Wat wordt je geboden?

Een uitdagende en afwisselende functie voor de lange termijn in een goede werksfeer met een gezonde teamspirit en korte communicatielijnen.

Een marktconform salaris volgens cao klein metaal.

Wat breng je mee als CNC Frezer / Draaier?

 • MBO werk- en denkniveau 4
 • Verantwoordelijk
 • Zelfstandig, gestructureerd, flexibel en secuur
 • Denkt actief mee
 • Ervaring met CNC gestuurde bewerkingsmachines
 • Meerdere machines tegelijk kunnen bedienen
 • Kennis van Fanuc-besturing is een pré
 • Ervaring met CAD / CAM is een pré
 • Waar ga je werken?

  Engineering is de kracht. We zijn een relatief kleinschalige maar sterk specialistische producent. Onze hydraulische knowhow maakt ons tot dé partner voor het ontwikkelen van klantspecifieke proportionele stuurschuiven.

  Deze specials ontwikkelen en produceren we in eigen huis in aantallen van één tot enkele duizenden. Tevens bieden we een omvangrijke range standaard stuurschuiven die zich modulair laten configureren voor talrijke toepassingen.

  Daarbij beschikken we over eigen R&D faciliteiten.

  Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar . Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 18 25 89 02 , ook buiten kantooruren.

  CNC Frezer / Draaier

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier