De 2e Marnixschool zoekt een leerkracht voor groep 1/2 (0,6 - 0,8 fte)
PCOU Willibrord
Utrecht, NL
1 dag geleden

Leerkracht groep 1 / 2

School 2e Marnixschool Dienstverband 0,6 - 0,8 fte (uitbreiding naar 1,0 per januari 2022 mogelijk)

De 2e Marnixschool zoekt een leerkracht voor groep 1 / 2 (0,6 - 0,8 fte)

Voor onze superleuke en gezellige school zoeken we een topleerkracht die de kinderen van een van onze groepen 1 / 2 les wil geven.

We zoeken een groepsleerkracht in een van onze groepen 1 / 2 nodig voor drie of vier dagen per week. In januari 2022 starten we een nieuwe instroomgroep, dan is full time werken ook een optie.

Onze school gaat verbouwen en daarom zitten we nog een tijdje in een tijdelijke huisvesting in Lombok. In 2022 zijn we weer terug in een mooie nieuwe verbouwde school aan de Dantelaan in Oog in Al.

We hebben nu drie kleuterklassen met wie jullie samen de onderbouw vormen. Wij zoeken een enthousiaste ervaren leerkracht die zelfstandig inhoud aan de lessen kan geven en die graag samenwerkt binnen onze school.

Iemand die nieuwe energie in de school brengt. Ervaring in groep 1 / 2 is fijn, affiniteit met en kennis van het jonge kind is noodzakelijk.

Eigenaarschap, onderzoeken, samen (werken) en talent zijn de pijlers onder ons onderwijs, we verwachten dat we dat ook terugzien in jouw lessen.

Dit schooljaar gaan we met elkaar aan de slag met onze visie op kleuteronderwijs. Jouw ervaring en ideeën nemen we graag mee in de visievorming.

Wij bieden jou een klas met leuke en leergierige kinderen voor wie jij het verschil kunt maken. Je komt terecht op een reguliere basisschool in Oog in Al, met 240 kinderen.

We kennen elkaar op onze school en er heerst een fijne pedagogische sfeer. We verwachten een proactieve en samenwerkende houding van je.

 • Ga jij elke dag vol enthousiasme voor het beste resultaat?
 • Heb jij hoge verwachtingen van kinderen?
 • Kun jij kinderen fundamentele sociaal-emotionele vaardigheden leren?
 • Stuur jij met complimenten en humor?
 • Dan maken we graag kennis met je!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier